VIRAL. Cum incearca un sofer sa se protejeze de coronavirus

VIRAL. Cum incearca un sofer sa se protejeze de coronavirus

Un sofer a devenit viral pe retetele de socializare, dupa ce a fost filmat incercand sa intre in masina cu o cutie uriasa pe cap, care ar fi trebuit sa il protejeze de coronavirus.

Desi situatia cu care ne cofruntam este una extrem de grava la nivel global, nu ar trebui sa ne pierdem cumpatul si nici simtul umorului. Unele situatii te lasa fara cuvinte!

Un australian a fost surprins intr-o parcare incercand cu disperare sa intre in masina. Cutia uriasa de pe capul sau, care ar fi trebuit sa il protejeze de noul coronavirus, nu-l lasa insa nici sa intre in autovehicul, in ciuda straduintei sale.

In cele din urma, cand a vazut ca nu reuseste nicicum, soferul si-a dat jos „protectia”.

Nu stim daca a fost o gluma sau omul chiar credea ca o cutie de carton l-ar fi putut proteja de virusul din China, insa suntem tare curiosi daca ar fi vrut sa conduca tot asa.

„Am vazut asta. Poate ar fi trebuit ca el sa stea mai mult la scoala”, a scris cea care a publicat inregistrarea video pe Facebook. Videoclipul a devenit viral in scurt timp.

Australia are, pana la aceasta ora, cel putin 2,766 de cazuri confirmate de coronavirus. Totodata, 12 oameni au murit pana acum din cauza infectiei cu COVID 19.

VIDEOCLIPUL ZILEI