Video viral. Reactia unui preot, luat la ocazie intr-un Mercedes: „Asta e masina lui Satana!”

Nu toti slujbasii lui Dumnezeu sunt admiratori ai masinilor de lux. O dovedeste reactia unui preot care a apelat la auto-stop, pentru a se deplasa pana la o localitate din apropiere. Parintele a avut „norocul” de a fi luat ”din drum” de un sofer posesor de Mercedes G-class. Iar calatoria a fost una plina de peripetii pentru reprezentantul bisericii.

Parintele se grabea sa ajunga la un botez si, cu siguranta, a reusit, chiar daca „excursia” cu bolidul nu a fost pe placul sau. Cu cat soferul apasa mai tare pedala de acceleratie, cu atat privirea preotului devenea mai ingrijorata si speriata.

Observand ca soferul mareste viteza, „victima” recomanda si o rugaciune pentru drum.

Ca sa-si potoleasca teama, fata bisericeasca a uitat in slujba cui e si si-a aprins o tigara, fara a mai astepta permisiunea soferului. Mai mult, acesta a coborat din masina inainte de a ajunge la destinatie.

Toata aventura a fost un scenariu pus la cale de Bogdan Capusan. Pasionat de masini si pilot de curse, Bogdan este posesorul celei mai scumpe masini din Romania, Aston Martin Valkyrie, un model produs in doar 150 de unitati, cotat la trei milioane de euro.

VIDEOCLIPUL ZILEI