VIDEO Reglare de conturi in stil mafiot. Un jurnalist si-a gasit masina incendiata in parcare

Un jurnalist din Carei, Satu Mare, a avut surpriza sa isi descopere masina incendiata in parcare.

Cazurile de masini incendiate sunt din ce in ce mai dese la noi in tara. In urma cu cateva luni relatam doua cazuri similare din Arad si din Iasi, in care doi politisti si-au gasit masinile arse in fata casei. Acum a venit randul unui jurnalist din Carei, Ovidiu Doka, sa faca aceeasi descoperire. Putin dupa miezul noptii, barbatul si-a gasit masina arzand ca o torta in parcarea din fata casei, pe strada Miron Costin.

Jurnalistul le-a declarat colegilor de la PresaSM ca exclude ipoteza unui scurt-circuit, in conditiile in care bateria masinii era nefunctionala de cateva luni. E convins ca focul a fost pus cu intentie de cineva care ar fi vrut sa se razbune pentru unul dintre articolele sale.

In urma incendiului, masina a fost distrusa in totalitate. Flacarile s-au extins apoi la un alt autoturism aflat in zona, insa pompierii au reusit sa limiteze proportiile dezastrului.

Anchetatorii din cadrul Inspectoratului Judetean pentru Situatii de Urgenta vor stabili in zilele urmatoare de la ce a pornit focul, respectiv daca el a fost pus intentionat sau nu. In functie de concluziile lor, jurnalistul e decis sa depuna plangere la politie.

VIDEOCLIPUL ZILEI