VIDEO Cursa pentru prinderea unui sofer fara permis. Fugarul a tamponat masina politiei

VIDEO Cursa pentru prinderea unui sofer fara permis. Fugarul a tamponat masina politiei

Politistii din Turnu Severin au avut de munca, vineri, pentru prinderea unui sofer care a refuzat sa opreasca la semalele lor.

Oamenii legii au incercat sa opreasca masina pentru un control de rutina, dar soferul nu a respectat indicatiile politistilor. Acestia au pornit in urmarirea lui pe strazile din oras, iar imaginile surprise de camera de bord de pe masina de politie arata cum fugarul a evitat ca prin minune cateva tamponari cu ceilalti conducatori din trafic.

La un moment dat, masina urmarita a intrat intr-o parcare, unde a fost blocata de un alt autoturism. Soferul fugar nu s-a panicat insa. A dat cu spatele si a tamponat masina de politie, apoi a plecat din nou in tromba.

VIDEO AICI

In cele din urma, politistii l-au prins pe sofer. Cand l-au legitimat, au aflat si motivul pentru care nu oprit la semnalele politistilor. Barbatul de 28 de ani nu avea permis. Acesta a fost retinut pentru 24 de ore, iar pe numele sau a fost intocmit dosar penal pentru distrugere si conducere a unui autovehicul fara a detine permis auto.

VIDEOCLIPUL ZILEI