Verificare istoric auto gratis online. Cum poti afla de pe laptop ori telefon ce probleme a avut o masina

Verificare istoric auto gratis online. Cum poti afla de pe laptop ori telefon ce probleme a avut o masina

Orice roman care vrea sa isi achizitioneze o masina ii poate verifica istoricul in mod gratuit, online, cu ajutorul unei aplicatii dezvoltata de Registrul Auto Roman (RAR). Iata cum o folosesti si ce informatii afli despre autovehicul.

Verificare istoric auto gratis online. Suntem siguri ca ati auzit si voi despre prieteni care si-au luat plasa cu masini cumparate de la diversi intermediari, care nu erau ceea ce trebuie.

Adica autovehicule care aveau kilometrajul dat inapoi sau care avusesera dauna totala si fusesera reparate ca sa arata ca noi pe exterior. 

Pentru a va feri de astfel de situatii, verificati istoricul masinii. RAR a dezvoltat o aplicatie ce poate fi consultata gratuit de catre oricine.

Verificare istoric auto gratis online. Cum folosesti aplicatia RAR

Verificare istoric auto gratis online. Cum poti afla de pe laptop ori telefon ce probleme a avut o masina

Verificare istoric auto gratis online. Aplicatia a fost lansata in urma cu un an, insa putini soferi stiu de ea. Cu ajutorul ei, poti afla informatii estentiale despre un vehicul inregistrat in baza de date, in timp real.

Citeste si: Cum ne dam seama cati kilometri are la bord o masina? Iata cateva indicii!

Veti primi informatii privitor la: numarul de kilometri inregistrati la bordul masinii (kilometri regasiti in baza de date a RAR sau a statiilor ITP autorizate), activitatile derulate la RAR, existenta/valabilitatea cartii de identitate a vehiculului, cateva date tehnice si de identificare, gradul de poluare, valabilitatea ITP.

Verificare istoric auto gratis online. O simpla cautare a masinii in aplicatie va poate scuti de multe batai de cap si de numeroase tepe.

Cum verifici, online, istoricul unei masini

Verificare istoric auto gratis online. Cum poti afla de pe laptop ori telefon ce probleme a avut o masina

Aplicatia ISTORIC VEHICUL, dezvoltata de RAR, este foarte usor de folosit de catre oricine. Nu ai nevoie decat de un laptop sau de un telefon mobil pentru a afla ce probleme a avut o masina.

Verificare istoric auto gratis online. Trebuie sa stiti insa ca puteti consulta informatii despre un autovehicul doar daca acesta a trecut cel putin o data pe la RAR. Asadar, datele obtinute sunt valabile la data interogarii acestora.

Solicitantul trebuie sa introduca in aplicatia ISTORIC VEHICUL adresa de e-mail si numarul de identificare al masinii (seria de caroserie/sasiu).

Un cod de acces va fi expediat la adresa de e-mail, si la scurt timp dupa validarea lui, veti primi si informatiile despre autovehicul. 

Pe site-ul Registrului Auto Roman veti gasi informatiile pas cu pas.

Aveti grija insa! Informatiile obtinute cu ajutorul aplicatiei nu sunt destinate comercializarii, iar daca o folositi in mod abuziv, accesul va poate fi restrictionat.

Verificare istoric auto gratis online. Exista mai multe site-uri si aplicatii unde puteti verifica istoricul masinii, intr-o baza mai mare de date, ce pot fi folosite pentru masini ce provin din strainatate.

Majoritatea sunt insa contra-cost. Daca vreti sa fiti sigur ca masina pe care vreti sa achizitionati este si in realitate exact asa cum va este prezentata, poate ca nu ar strica a doua verificare.

VIDEOCLIPUL ZILEI