Cat castiga, de fapt, un livrator Bringo. Cererea este din ce in ce mai mare

Cat castiga, de fapt, un livrator Bringo. Cererea este din ce in ce mai mare

Ai permis si un autovehicul personal? Cati bani poti castiga daca devii livrator Bringo, trebuie doar sa faci cumparturile pentru cei care nu au timp sau nu pot sa iasa din casa

Bringo este un serviciu care pune in contact persoanele care nu pot sau nu au timp sa-si faca singuri cumparaturile cu cei care doresc sa faca acest lucru in locul lor.

Fie ca este vorba de mame cu copii mici, un grup de colegi care comanda impreuna de la birou, ori de cei care prefera sa iti foloseasca altfel timpul decat mergand la cumparaturi.

 Prin intermediul aplicatiei, Bringo pune la dispozitie cumparatorilor, pe telefonul mobil, peste 25 de magazine si lanturi de hypermarket-uri.

Cati bani castiga un livrator Bringo 

Pe site-urile de specialitate sunt mai multe in anunturi in care este mentionat un salariu de aproximativ 2000 de lei.

In aceleasi anunturi mai este specificat faptul ca fiecare livrator primeste, in medie, un tips de minim 10 lei pentru fiecare comanda, ceea ce ar rotunji veniturile

Descrierea jobului de livrator Bringo 

– Contract de munca (8h) pe perioada nedeterminata;
– Program flexibil: Livratorul isi alege programul pentru saptamana urmatoare (40 de ore) in doua ture: dimineata sau dupa amiaza (in intervalul orar 9:00 – 21:00);
– Salariu: 1800 lei;
– Tips (media este de 10 lei/comanda);
– Decontare combustibil (pana la 500 lei = 1500 km);
– Bonus pentru depasirea targetului;
– Mediu de lucru placut intr-o echipa tanara;
– Training cu un livrator specializat;

Cum functioneaza Bringo 

In aplicatia de client sunt listate mai multe magazine: Carrefour, Lego, MaxiToys, Dona, Floria, Bucuria, FruFru, patiserii, macelarii si altele.

Livratorul primeste comanda prin aplicatie si se deplaseaza la magazin (timp in care ii este pregatita comanda – beneficiaza de sistem de picking).

Verifica comanda, o achita si merge catre client. Livreaza comanda, incaseaza contravaloarea cash sau card si asteapta o noua comanda.

Daca esti sofer si iti cauti un loc de munca exista si alte varinate: 

Cat castiga un curier la Fan Courier

Salariul incasat de un curier este in medie de 2500 de lei, in functie de experienta angajatilor.

Asadar, un curier fara experienta castiga in jur de 2000 de lei plus tichete de masa in valoare de 300 del lei, iar un curier cu peste 5 ani de experienta ajunge sa castige chiar si 4000 de lei lunar, iar salariul poate creste in functie de performante, conform undelucram.ro.

Citeste mai multe aici: Cat castiga pe luna un curier la Fan Courier. Se fac angajari in aceasta perioada

Cat castiga un curier la Glovo 

Un curier la Glovo ajunge sa castige intre 100 de lei si 200 de lei pe zi, insa, pentru a castiga 200 de lei un curier trebuie sa lucreze aproximativ 12 ore pe zi.

Cei mai multi curieri livreaza mancarea pe biciclete, normale sau electrice, dar sunt si curieri care livreaza produsele comandate cu ajutorul scuterelor sau a automobilelor cu capacitate mica. 

Aflati mai multe aici: Cat castiga, de fapt, un curier la Glovo. Salariul nu este mic deloc 

 

 

 

VIDEOCLIPUL ZILEI