Cat castiga, de fapt, un curier la Glovo. Salariul nu este mic deloc

Cat castiga, de fapt, un curier la Glovo. Salariul nu este mic deloc

Ce salariu incaseaza, cu adevarat, un curier care livreaza mancare pentru Glovo

Aplicatia Glovo este din ce in ce mai folostia in aceasta perioada, avand in vedere masurile si restrictiile impuse de autoritati. Un curier Glovo livreaza aproape orice, de la alimente, flori, cosmetice sau obiecte vestimentare pana la prouse farmaceutice, care sunt livrate de acestia in timp record. Asadar, compania Glovo are nevoie din ce in ce de mai multi curieri pentru a putea face fata numarului record de comenzi din ultima perioada. 

Serviciile Glovo sunt disponibile acum in zece orase, respectiv Bucuresti, Cluj Napoca, Timisoara, Iasi, Brasov, Craiova, Constanta, SIbiu, Arad si Ploiesti. 

Cat castiga un curier la Glovo 

Salariul unui curier la Glovo depinde de mai multi factori, in primul rand de timpul pe care il lucreaza, programul fiind unul extrem de flexibil, fiecare curieri avand posibilitatea de a alege orele pe care le munceste. 

Un curier la Glovo ajunge sa castige intre 100 de lei si 200 de lei pe zi, insa, pentru a castiga 200 de lei un curier trebuie sa lucreze aproximativ 12 ore pe zi. Cei mai multi curieri livreaza mancarea pe biciclete, normale sau electrice, dar sunt si curieri care livreaza produsele comandate cu ajutorul scuterelor sau a automobilelor cu capacitate mica. 

Citeste si: Cat castiga pe luna un curier la Fan Courier. Se fac angajari in aceasta perioada

In anunturile postate de Glovo, pe site-urile de specialitate, acestia spun ca un curier poate castiga intre 3000 si 6000 de lei, in functie de orele lucrate. O medie a sumei castigate pe ora este de 20de lei.  Trebuie sa tineti cont si de faptul ca suma incasata pentru o comanda poate fi influentata si de evaluarile pe care un curieri le primeste de la clienti. 

Glovo ofera si bonusuri curierilor, unul dintre bonusuri, oferite de unul dintre parteneri, este de 100 de lei si poate fi incasat dupa ce un curier livreaza 15 comenzi de la acest restaurant de tip fast-food. 

Cum poti deveni curier Glovo 

Tot ce trebuie sa faci pentru a deveni curier Glovo este sa intri pe site-ul glovoapp.com si sa completezi formularul, iar in maxim 24 de ore vei deveni curier.

„Un zambet larg, un vehicul (motocicleta, bicicleta sau masina), un iPhone sau un dispozitiv Android si sa ai peste 18 ani.”, acestea sunt singurele conditii care trebuie indeplinite pentru a putea sa lucrezi pentru Glovo. 

Cat castiga un curier la Fan Courier

Salariul incasat de un curier este in medie de 2500 de lei, in functie de experienta angajatilor. Asadar, un curier fara experienta castiga in jur de 2000 de lei plus tichete de masa in valoare de 300 del lei, iar un curier cu peste 5 ani de experienta ajunge sa castige chiar si 4000 de lei lunar, iar salariul poate creste in functie de performante, conform undelucram.ro.

VIDEOCLIPUL ZILEI