Cat castiga pe luna un curier la Fan Courier.  Se fac angajari in aceasta perioada

Cat castiga pe luna un curier la Fan Courier. Se fac angajari in aceasta perioada

Ce salariu incaseaza lunar un curier la Fan Courier. In acest domeniu se fac angajari chiar si in aceasta perioada de criza

Cunoscuta firma de curierat Fan Courier a scos la concurs, pe mai multe site-uri de specialitate, numeroase locuri de munca, atat in Bucuresti, cat si in alte orase din tara.

Sunt mai multe posturi disponibile: reprezentant vanzari, curieri, operatori receptie clienti, referenti customer service, soferi profesionisti, responsabil parc auto.

FAN Courier, liderul pietei de curierat din Romania este infiintata in 1998 de 3 antrepenori romani cu capital 100% autohton. Compania livreaza zilnic peste 30000 de comezi in peste 15.000 de localitati si are peste 5500 de angajati. FAN Courier ocupa pozitia de lider de piata inca din 2006. 

Citeste si: Ce salariu are un sofer angajat la Ministerul Sanatatii

Cat castiga pe luna un curier la FAN Courier 

Salariul incasat de un curier este in medie de 2500 de lei, in functie de experienta angajatilor. Asadar, un curier fara experienta castiga in jur de 2000 de lei plus tichete de masa in valoare de 300 del lei, iar un curier cu peste 5 ani de experienta ajunge sa castige chiar si 4000 de lei lunar, iar salariul poate creste in functie de performante, conform undelucram.ro. 

Descrierea jobului de curier 

– preia plicurile si coletele de la clientii din zona alocata;
– livreaza expeditiile in zona arondata;
– respecta stadardele de calitate si procedurile de curierat;
– incarca si descarca expeditiile

Ce conditii trebuie sa indeplinesti pentru a fi curier la FAN Courier 

– permis de conducere categoria B;
– studii medii;
– experienta in distributie sau curierat reprezinta un avantaj;

Doar in ultimii opt ani, curierii Fan Courier au parscurs distanta egala cu drumul Pamant – Marte, adica peste 232 de milioae de kilometri de drum efectuati, spun reprezentatii comapaniei. 

Felix Patrascanu, unul dintre fondatorii FAN Courier, a declarat pentru capital.ro ca este o adevarata provacare sa gaseasca oameni chiar daca un sofer poate castiga chiar si 4000-5000 de lei net pe luna, cu tot cu bonusuri, deoarece soferii aleg sa plece in strainate unde salariile sunt mult mai mari, cei mai multi dintre soferi dorindu-si un loc de munca cu program fix, sa nu stea peste program. 

 

 

 

VIDEOCLIPUL ZILEI