Cum sa cureti partile cromate ale masinii tale. VIDEO

Partile cromate ale masinii dau adevarate batai de cap proprietarilor, pentru ca raman patate si se curata destul de greu. Iata cum sa cureti elementele cromate ale masinii tale in cel mai usor mod.

Daca ai o masina cu elemente cromate atunci sigur te-ai lovit de multe ori de problema curatarii acestora. In cazul in care nu stii, o sa iti aratam cum sa cureti elementele cromate ale automobilului tau in cel mai usor mod.

Cum se intretine o masina clasica?

Pentru ca de multe ori gasim aceasta problema la masinile clasice, care au acele bari cromate, ne-am gandit ca ar fi folositoare si niste sfaturi legate de intretinerea acestora.

Citeste si: Cum trebuie sa speli, de fapt, motorul? 5 greseli care ar putea sa-ti cauzeze pagube de sute de euro

Dupa cum era de asteptat, masinile clasice necesita mai mult timp de intretinere, asa ca nu sari peste anumiti pasi daca vrei sa te bucuri de ea o perioada indelungata. Curatarea trebuie sa fie pe primul loc, repetata periodic, la interior dar si la exterior.

Dupa ce ai terminat de curatat, nu ar fi rau sa ceruiesti si exteriorul, pentru un pic de stralucire. Interiorul are si el nevoie de stralucire, asa ca poti sa ai grija de tapiteria din piele folosind lapte Doina.

Uleiul, dar si celelalte fluide, trebuie schimbate periodic, pentru a evita anumite probleme pe care masina ta le-ar putea avea.

Nu uita nici de verificarea periodica a motorului, dar si a sistemului de franare. In cazul in care franele tale scot zgomote ciudate, ar fi timpul sa o duci la un service neaparat!

Asadar, ar trebui sa urmezi sfaturile noastre pentru a iti intretine batrana „doamna”. Iubim masinile, asa ca nu te-am putea sfatui altfel!

Cum poti sa cureti elementele cromate ale unei masini

Dupa cum bine stim, elementele cromate ale masinilor, in special cele vechi, raman patate si devin destul de inestetice. Totusi, exista anumite solutii pentru a indeparta acel strat inestetic si a readuce stralucirea de alta data.

Prima solutie pe care o poti folosi atunci cand vine vorba de indeparatrea acelui strat care acopera luciul elementelor cromate este buretele din lana de otel, pentru suprafete delicate. Nu vorbim despre acei bureti de sarma care pot zgaria suprafata, ci despre cei cu asa numita lana.

Daca pe partile cromate ale masinii ai si pete de rugina, atunci este timpul sa trecem la artileria grea, adica sa cumparam o sticla de Coca-Cola. Cu toate ca reclamele spun altceva, sucul negru poate curata petele de rugina de pe crom. Aplica Coca-Cola pe un burete de vase, iar apoi sterge partile ruginite. O sa vezi cum rugina dispare ca prin minune.

VIDEOCLIPUL ZILEI