Cum arata si cati euro costa cea mai scumpa macara SH vanduta pe olx.ro

Cum arata si cati euro costa cea mai scumpa macara SH vanduta pe olx.ro

Esti in cautarea unei macarale second-hand? Iata care sunt cele mai scumpe de pe olx.ro si ce trebuie sa stii despre cea mai scumpa macara.

Echipamentele grele reprezinta o parte esentiala pentru ca o constructie sa fie realizata eficient din punctul de vedere al costurilor si la timp.

Multe echipamente, printre care si macaralele, sunt atat de scumpe, incat nu pot fi achizitionate. Multe companii apeleaza la inchirierea lor si prefera sa plateasca pentru servicii decat sa detina un utilaj care este folosit doar 30% din timp. Cel mai probabil, si industria in acest sector se va transforma radical in urmatorii ani, ca urmare a digitalizarii si dezvoltarii tehnologice.

Daca totusi intentionezi sa cumperi, iata cum arata si cati euro costa cele mai scumpe macarale vandute pe olx.ro. 

Cea mai scumpa macara SH vanduta pe olx.ro

Cea mai scumpa macara second-hand in acest moment este o Grove GMK 2035, ce se vinde cu 109.000 euro, la care se adauga si TVA-ul. Vanzatorul este insa dispus sa negocieze.

Iata cateva detalii oferite de vanzator despre macaraua Grove GMK 2035:
Sarcina maxima 35 tone
An fabricatie: 2004
Ore functionare: 7504
Km parcursi: 74.114

Macaraua este potrivita pentru orice tip de teren si a fost creata pe un sasiu cu tractiune pe 3 axe.  Inaltimea bratului este de 37.5 m, iar inaltimea de ridicare de 40 de metri. Motorul este Mercedez Benz.

Citeste si: Ce se intampla cu soferii care au permisul supendat in timpul starii de urgenta

A doua cea mai scumpa macara de pe olx.ro este un model Hyrom de 18 tone, complet modernizata, la care au fost aduse mai multe imbunatatiri. Cilindrii de extindere si de telescopare, cei de calare si de basculare, patinele de brat, furtunele si pompele, toate sunt noi, conform anuntului. Lungimea bratului are 26 de metri. Aceasta automacara se vinde cu 44.000 de euro.

Cea mai puternica macara din lume

Cea mai puternica macara din lume se gaseste in China si a fost realizata de compania Zoomlion. Macaraua ZACB01, care adoborat toate recordurile, poate ridica poate ridica 2.000 de tone. Macaraua chinezilor a fost creata pe un sasiu cu tractiune integrala pe 12 axe (24×24, QAY 2000).

ZACB01 are o masa de 96 de tone si este echipata cu un brat telescopic cu 8 sectiuni lungime de 106 metri. Producatorul a prevazut utilizarea a patru motoare cu putere diferita pe masina: 150, 260, 430 si 650 CP.

VIDEOCLIPUL ZILEI