Care sunt cele mai des intalnite preturi la vopsitoriile auto

Care sunt cele mai des intalnite preturi la vopsitoriile auto

Daca iei in calcul vopsirea automobilului personal dupa ce ti-a fost zgariat sau dupa ce vopseaua a trecut de o anumita varsta, atunci ar trebui sa stii la ce preturi ar trebui sa te astepti. Iata care sunt cele mai des intalnite preturi la vopsitoriile auto.

Este imposibil sa tii o masina cu care circuli in oras, fara nicio zgarietura, asa ca de cele mai multe ori apelezi la serviciile unei vopsitorii auto pentru a ascunde urmele lasate de alte masini sau de vreo persoana rau intentionata. Iata care sunt cele mai des intalnite preturi la vopsitoriile auto si cat te costa o vopsire a automobilului.

Cum sa protejezi vopseaua masinii tale?

Stim cu totii ca cea mai buna protectie pentru vopseaua masinii tale ramane un garaj, pentru ca acesta iti protejeaza automobilul extrem de bine. Uiti de grija anotimpului rece, de ploaie, zapada sau de vant. Aceste lucruri pot fi evitate, daca iti tii masina protejata intr-un garaj.

Citeste si: Ce tipuri de vopsea auto exista si care este diferenta dintre ele

Mai mult, eviti si parcarea masinii in fata blocului si poti scapa de zgarieturile provocate de copiii care se joaca pe afara ori de indoiturile aparute din cauza altor soferi neatenti. Garajul reduce si riscul masinii de a fi sparta sau vandalizata.

Totusi, daca nu iti permiti un garaj, atunci poti folosi o prelata auto. Pretul pe care il platesti pentru o prelata este extrem de mic, raportand la costurile pe care le-ai putea suporta in cazul in care vrei sa iti vopsesti masina.

Totodata, gandeste-te ca vopseaua masinii tale nu va mai fi afectata de gainatul de pasari, seva copacilor sau ploile acide. Chiar si hotii vor fi opriti pentru ca prelata le va ingreuna destul de mult activitatea.

Care sunt preturile la vopsitoriile auto si cat te costa sa vopsesti o masina

Bineinteles, daca nu ai aplicat niciun sfat din cele de mai sus, va trebui sa suporti costurile unei vopsitorii auto, pentru ca alta solutie de a remedia stricaciunile de pe masina ta nu mai exista.

Daca iei in considerare vopsirea masinii, iti spunem ca pentru vopsirea totala a unei masini, adica bara fata si bara spate, usile, plafonul, capota si portbagajul, costa undeva la 4.000 de lei. Desigur, o sa apara multi care or sa spuna ca stiu servicii mult mai ieftine, insa trebuie sa intelegeti faptul ca exista mai multe vopsitorii, iar calitatea si preturile difera. Pentru un automobil de clasa medie, preturile ajung la 4.200 de lei, pentru un SUV trebuie sa platesti peste 5.100 de lei, iar pentru un automobil de lux vei plati peste 6.700 de lei.

Preturile sunt mult mai mici atunci cand vrei sa vopsesti doar barile masinii, iar cei ce vor sa faca acest lucru vor plati undeva la 6-700 de lei. In cazul unui automobil de clasa medie, acestea cresc la 800 de lei, pentru un SUV la 1.000 de lei, iar pentru un automobil de lux vei plati pana la 1.300 lei.

VIDEOCLIPUL ZILEI