Care sunt beneficiile unui curs de conducere defensiva la Academia Titi Aur?

Care sunt beneficiile unui curs de conducere defensiva la Academia Titi Aur?

Daca aveti o masina si daca sunteti pasionati de condus si tot ceea ce inseamna acest domeniu, puteti urma un curs de conducere defensiva la Academia Titi Aur. Conducand de ceva timp, ati observat ca exista si soferi mai putin priceputi. Unii accelereaza in mod agresiv. Altii doar se plimba de pe o banda pe alta pentru ca nu sunt atenti la drum. Exista soferi care nu semnalizeaza atunci cand isi schimba directia de mers sau cand se opresc.

Poate toate aceste motive sunt suficiente incat sa va faca sa urmati un curs de conducere defensiva, nu-i asa? Nu poti controla actiunile pe care le iau ceilalti participanti la trafic, dar poti sa iti imbunatatesti abilitatile de sofer si astfel poti evita pericolele.

Beneficiile unui astfel de curs sunt multiple, asa ca ne-am gandit ca poate vreti sa le aflati si voi. Nu de alta, dar in ultima vreme am auzit multi soferi care ar dori sa inceapa un astfel de curs. In plus, exista foarte multe companii la noi in tara care recurg la acordarea unui bonus pentru angajati, bonus care consta intr-un curs de condus defensiv.

Sa vedem impreuna ce beneficii ne aduce participarea la un curs de condus defensiv! In caz ca deja doriti sa faceti un curs de conducere defensiva, gasiti mai multe detalii pe www.titiaur.ro.

1. Siguranta mai mare

Poate printre principalele motive pentru care specialistii ne sfatuiesc sa urmam un astfel de curs, este cresterea nivelului de siguranta atat pentru sofer, cat si pentru pasageri. In plus, si pietonii vor fi mai feriti.

2. Scaderea numarului de accidente rutiere

Conducerea defensiva presupune exercitiu si practica, in primul rand. De aceea, numarul de accidente se poate reduce considerabil. Un curs de conducere defensiva ne invata sa conducem in siguranta. Ba mai mult, un astfel de curs ne invata si ce trebuie sa facem in anumite situatii de urgenta.

3. Reducere a cheltuielilor de asigurare

Daca urmati un curs de conducere defensiva, va veti reduce politele de asigurare. Cum asa? Pai simplu, daca aveti accidente mai multe veti plati mai mult la polita RCA, iar daca abilitatile de sofer vi se vor imbunatati, accidentele se vor rari, iar astfel suma pe care o platiti va fi mai mica.

4. Cresterea nivelului de educatie rutiera

Prin cursurile pe care le urmati la o scoala de conducere defensiva, veti invata sau va veti reaminti legislatia in vigoare. Acum, poate o sa imi spuneti ca nu e nevoie de asa ceva, dar va garantam ca de cand ati luat permisul si pana acum, lucrurile s-au mai schimbat.

5. Scaderea timpului petrecut in service si a resurselor alocate

Pa langa costurile si timpul alocat reviziilor periodice pe care toti trebuie sa le facem, mai exista si timpul si resursele pe care le alocam in cazul in care facem un accident.

Ca sa evitam aceste costuri, dar sa scadem si timpul petrecut in service-ul auto, putem urma un curs de condus defensiv. Asa veti evita, cum am mai spus, accidentele rutiere si nu va mai fi nevoie sa mergeti in service decat pentru reviziile periodice ale masinii.

VIDEOCLIPUL ZILEI