6 semne ca anuntul auto este o inselatorie! Iata la ce trebuie sa fii atent!

6 semne ca anuntul auto este o inselatorie! Iata la ce trebuie sa fii atent!

Vremea masinilor de cumparat a inceput. De altfel si vremea inselatoriilor care se tin lant atunci cand esti samsar si vrei sa vinzi masina cu orice pret.

Multa literatura din genul SF se mai afla in anunturile auto… va spun eu ca toata viata am fost pasionata de asa ceva… anunturile cu masini de vanzare se pot inacadra perfect la textele SF sau, unele, drama. 

Daca stii cum sa-ti dai seama ca masina este o inselatorie inseamna ca de tine nu se tin scai tepele, insa sunt o multime de oameni care nu cunosc ce inseamna o minciuna atunci cand vine vorba de o masina pusa la vanzare.

Sunt o multime de oameni care se duc repede sa cumpere sau dau avansuri inainte sa citeasca de doua sau de trei ori inainte sa sune si sa stabileasca o intalnire cu proprietarul.

6 semne ca anuntul auto este o inselatorie!

Cel mai ieftin Opel Astra H second hand
Cel mai ieftin Opel Astra H second hand

Hai sa vedem care sunt cele sase indicii ale unui anunt auto care ne spun ca realitatea este altfel decat ceea ce ni se prezinta in anunt.

Citeste si: 10 defectiuni ascunse la care trebuie sa fii atent atunci cand cumperi o masina second hand

Daca in anunt ti se spune ca freonul lipseste si ca nu a avut timp de el, poti sa treci la urmatorul anunt pentru ca freonul este ieftin si timp prea mult nu-ti trebuie ca sa-l inlocuiesti.

Cel mai probabil, instalatia de climatizare nu functioneaza deloc, deci nu merita sa bati drumul pana acolo ca sa vezi masina si ca sa te convingi.

Chiar zilele trecute am vazut cum kilometri reali erau o minciuna sfruntata, mai ales ca bucuresteanul nostru daduse un numar de kilometri mai mic decat cel pe care l-a fotografiat.

Dar atunci cand pui o masina la vanzare, pui pur si simplu numarul de kilometri, nu mai trebuie sa mentinezi ca sunt reali sau nereali.

Pentru ca masinile au fost aduse din Germania, Franta sau alte strainataturi pe calea aerului si nu au fost rulate pe pamant omenesc, direct in curtea proprietarului.

Umbla aceasta moda a nerulatului in Romania de parca in afara ar merge pe perne de aer sau covoare persane, intr-un glob de sticla ce tine departe orice pericol de masina.

Sa fim seriosi, asa ceva nu este posibil, deci haideti sa nu ne mai credem in filmele SF cu nerulatul asta in Romania.

Anvelope din materiale reciclate
Anvelope din materiale reciclate

Are, boss, anvelope noi. Trebuie sa vii aici sa vezi ca nu am cum sa le fac poze de aproape, nu ma pricep.

Oricine pe lumea asta are un amarat de DSLR si stim cu totii ca e la moda sa ai iPhone.

Am avut si eu si face poze impecabile, asa ca sa nu va lasati pacaliti de anvelopele noi care nu sunt noi deloc, dar nu a reusit omul sa faca poza. Mai ca mi-e si mila.

Isteria Full Option ma face sa rad mai tare decat daca mi-ai spune cel mai nou si mai bun banc. O masina second-hand nu este full option si nu va fi niciodata.

Pentru samsarii din Romania, full option inseamna piele. Daca o sa cautati un articol despre piele in site, veti vedea ca oricum pielea nu este naturala, asa ca full option, chiar si din acest considerent, cade in totalitate.

Pentru orice defectiune de pe masina, proprietarul nu a avut timp. Oricat de grav ar fi, nu a avut timp.

Lipsa de timp inseamna de cele mai multe ori neglijenta, iar daca un simplu detaliu al masinii a fost neglijat, gandeste-te ca cele mai importante au fost lasate cu totul in paragina.

Nu te grabi sa-ti cumperi o masina si analizeaza anunturile auto cu foarte mare atentie ca sa nu cazi in plasa samsarilor care vor cu orice pret sa se descotoroseasca de masina pe care au postat-o pe internet.

VIDEOCLIPUL ZILEI