Un tanar teribilist a provocat un grav accident in Mamaia. Politistii au gasit in masina lui mai multe plicuri cu droguri

Un tanar teribilist a provocat un grav accident in Mamaia. Politistii au gasit in masina lui mai multe plicuri cu droguri

Un tanar a fost la un pas sa provoace o adevarata tragedie in statiunea Mamaia, din Constanta.

Sase persoane au fost ranite si trei masini au fost avariate, duminica, dupa un accident care a avut loc in statiunea Mamaia. Politistii au stabilit ca evenimentul a avut loc dupa ce un autoturism care circula spre Navodari, in zona Hotelului Amiral, a patruns pe contrasens si a intrat in coliziune cu celelalte doua masini.

In fiecare dintre masini erau cate doua persoane. Toate au fost ranite si au fost transportate la Spitalul Judetean Constanta pentru ingrijiri medicale.

Reprezentantii IPJ au declarat ca, din cauza ranilor suferite si a necesitatii de a fi dus la spital, soferul care a produs accidentul nu a putut fi testat daca consumase bauturi alcoolice. Lui i-au fost recoltate insa probe biologice la unitatea spitaliceasca.

Oamenii legii au mai declarat ca au gasit in masina care a produs accidentul un pliculet cu substanta vegetala, susceptibila de a avea efect psihoactiv. De asemenea, asupra pasagerului din dreapta au fost gasite alte 18 pliculete similare.

VIDEOCLIPUL ZILEI