Un tanar a distrus o benzinarie, apoi s-a rasturnat cu masina in sant.  Politistii l-au gasit dezbracat

Un tanar a distrus o benzinarie, apoi s-a rasturnat cu masina in sant. Politistii l-au gasit dezbracat

Un tanar din Botosani a fost retinut, dupa ce a distrus tot ce a intalnit in cale intr-o benzinarie si a refuzat sa fie testat cu etilotestul. Politistii au avut si o surpriza cand l-au legitimat: soferul conducea dezbracat.

Politistii de la Serviciul Rutier au intervenit la o statie de carburant de pe DN7, judetul Alba, in urma unui apel la 112, care anunta un incident, in care a fost implicat un autoturism.

Potrivit informatiilor, un tanar de 29 de ani din Botosani a distrus mai multe bunuri din benzinarie. Dupa aproximativ 100 de metri, el a pierdut controlul masinii si a intrat intr-un sant.

Mai mult, politistii au constatat ca nu avea haine si avea un comportament total inadecvat, astfel incat agentii au fost nevoiti sa ii puna catusele.

In cele din urma, tanarul a fost transportat la spital, insa nici aici nu s-a lasat. A refuzat sa se supuna testarii privind consumul de alcool sau substante interzise.

Barbatul a fost retinut pentru 24 de ore si i s-a intocmit dosar penal pentru distrugere, ultraj contra bunelor moravuri si refuz sau sustragerea de la prelevarea mostrelor biologice.

VIDEOCLIPUL ZILEI