Un microbuz plin de pasageri a intrat intr-o casa, in Arad. In ce conditii a avut loc accidentul

Un microbuz plin de pasageri a intrat intr-o casa, in Arad. In ce conditii a avut loc accidentul

Un accident incredibil a avut loc, in comuna Lipova, din judetul Arad, dupa ce soferului i s-a facut rau in timpul deplasarii.

Cinci persoane au ajuns la spital, dupa ce un microbuz plin de calatori a intrat intr-o casa din Lipova, judetul Arad, dupa ce soferului i s-a facut rau.

”Un barbat de 68 de ani din Lipova a condus un microbuz pe strada George Coşbuc inspre strada I. Metianu, din localitatea Lipova, unde in sensul giratoriu din Piata Nicolae Iorga, din cauza unei afectiuni medicale aparute intempestiv in timpul conducerii, a pierdut controlul asupra autovehiculului intrând in coliziune cu un imobil”, a transmis IPJ Arad.

Conducatorul auto a fost cel mai grav ranit, iar din cauza starii sale de sanatate nu a putut fi testat la fata locului cu aparatul etilotest. Politistii au dispus insa recoltarea de probe biologice.

”Evenimentul rutier nu intra in categoria accidentelor de circulatie. In cauza a fost intocmit dosar penal pentru infractiunea de vatamare corporala din culpa”, a mai transmis IPJ Arad.

VIDEOCLIPUL ZILEI