Un microbuz care transporta pacienti catre carantina, implicat intr-un accident rutier

Un microbuz care transporta pacienti catre carantina, implicat intr-un accident rutier

Un accident care a implicat un microbuz care transporta pacienti catre carantina a avut loc pe o strada din Cluj-Napoca.

Un microbuz al serviciului ISU Maramures, care transporta 14 cetateni romani recent intorsi din Franta, s-a rasturnat pe o strada din Cluj-Napoca, dupa ce a fost lovit de un alt autoturism. Potrivit reprezentantilor ISU Cluj, microbuzul care ii ducea pe romani catre locul de carantina, circula cu sistemele acustice si luminoase in functiune cand a patruns intr-o intersectie pe culoarea rosie a semaforului. Microbuzul a fost acrosat insa de un alt autoturism si s-a rasturnat.

In urma accidentului, doua persoane din microbuz au fost ranite usor si au fost duse la spital. Celelalte persoane au fost preluate de un alt microbuz si duse la centrul de carantina din judetul Maramures.

Romanii care se aflau in microbuz revenisera din Franta cu o cursa speciala care a aterizat pe aeroportul din Cluj. De la aeroport, romanii au fost dusi la Sala Sporturilor din oras, de unde au fost preluati de mai multe microbuze pentru a fi dusi in izolare in localitatile lor de domiciliu.

Cei doi soferi implicati in accident au fost testati de politisti pentru a se stabili daca au consumat bauturi alcoolice, iar rezultatul a fost negativ. Cercetarile in acest caz continua.

VIDEOCLIPUL ZILEI