Acest Audi R8 tunat de MTM poate fi al tau pentru jumatate de milion de euro

Acest Audi R8 tunat de MTM poate fi al tau pentru jumatate de milion de euro

Tunerul german MTM scoate la vanzare un celebru proiect al lor. Este vorba despre un Audi R8 foarte pretios, din cate se pare. Audi R8 MTM BiTurbo are nu mai mult, nici mai putin de 802 cai putere si 892 Nm iar viteza maxima la care poata ajunge este de 350 kilometri/ora. El a fost acoperit cu un strat lucios, de parca nu era indeajuns de atragator.

Ei bine, punctul culminant de abia acum vine, si este pretul bolidului. Probabil ca opretul de 500.000 euro se justifica prin procedeul de vopsire folosit, care a fost facut in mai bine de 700 de ore de munca. El este acoperit de un strat de aluminiu lustruit manual si a fost executat de tehnicienii de la MTM cu multa maiestrie.

Ei isi vand asadar, creatia, si asteapta ca posibilii clienti sa se intereseze in numar mare de aceasta opera de arta. In anuntul dat publicitatii, MTM declara ca, in cele din urma, ei au realizat un vehicul legal, care, cu siguranta, isi extinde farmecul catre oamenii ce sunt in cautare de masini pe care, in mod normal nu le pot gasi decat pe pistele de raliu.

Acest Audi R8 dispune de scaune din fibra de carbon imbracate in piele Magnolia rosie, jante fata forjate, de 9×20 si 12,5x 20 spate si o transmisie reproiectata cu sase viteze special conceputa pentru a face fata motorului V12 de 5,0 litri cu 802 cai putere.

Ei bine, si acum o sa va intrebati daca nu cumva masina ar fi trebuit sa aiba motor V10 de 5,2 litri. Hmmm…se pare ca nu si in lumea celor de la MTM. Tunerul a inlocuit motopropulsorul initial aspirat natural cu unitatea turbo RS6 C6. Suna interesant, nu-i asa? Si daca va mai spunem ca stralucitorul bolid accelereaza de la 0 la 100 kilometri/ora in 3,0 secunde si ajunge de la 0 la 200 kilometri/ora in 9,37 secunde? Poate ca atunci va veti gandi ca merita banii, nu?

Ca si cum mai avea nevoie, tehnicienii MTM au adaugat alte imbunatatiri vizuale, care includ praguri largite, un spoiler spate ajustabil si un spoiler fata nou. In final putem spune ca poate ca pretul de 500.000 euro nu este usor de digerat, dar masina este una speciala, trebuie cu totii sa recunoastem asta. Voi ati cumpara-o?

VIDEOCLIPUL ZILEI