ABT Sportsline imbunatateste patru modele Audi Sport: RS7 Sportback, RS6 Avant, RS4 Avant si RS Q8

ABT Sportsline imbunatateste patru modele Audi Sport: RS7 Sportback, RS6 Avant, RS4 Avant si RS Q8

Inginerii de la ABT Sportsline s-au jucat cu cele mai noi modele Audi Sport. Asa ca, acestia au modificat modelele RS7 Sportback, RS6 Avant, RS4 Avant si RS Q8

Vesti bune pentru cei indragostiti de Audi: specialistii de la ABT au reusit sa puna mana pe cateva dintre cele mai recente produse RS ale diviziei Audi Sport, printre care cel mai nou RS4 Avant sau cea mai proaspata varianta RS6 Avant.

Ei bine, daca nu luam in calcul modelele break, si celui mai important SUV fabricat la Ingolstadt, RS Q8, i s-a aplicat acelasi „tratament” si, totusi, masina care iese in evidenta este cea pe care o vedeti in imaginile alaturate, frumoasa RS7 Sportback.

Preturi pe masura pentru bijuteriile ABT Sportsline

Nu suntem siguri daca e vorba despre vopselele mate Audi Individual ale producatorului german (care costa 5.800 de euro in Germania) sau nuanta unica albastruie a celor de la ABT Sportsline, dar amandoua arata fantastic pe caroseria superba a lui RS7.

Citeste si: ABT Sportsline ofera un pachet de performanta pentru Audi RS6 Avant

Mai mult, stilatul hatchback renunta la jantele standard, care sunt inlocuite cu cele de 22 de inch ale tunerului german, finisate intr-o nuanta fumurie intunecata.

Specialistii de la ABT spun despre acestea ca sunt „primele jante aero produse vreodata”, adevaratele urmase ale celor si mai interesante de 21 de inch pe care le puteti avea, pentru 11.690 euro, pe RS4 si RS5.

Toate cele patru modele RS au trecut, de asemenea, si prin modificari ale puterii, cel mai recent RS4 Avant ajungand la 503 cai si la un cuplu-forta de 660 Nm, putere oferita de motorul V6 bi-turbo de 2,9 litri modificat, care produce, in mod normal, 450 de cai si un cuplu-forta de 600 Nm.

Noul Audi RS6-R de la ABT Sportsline arata demential

Celelalte trei modele sunt propulsate de un V8 bi-turbo de 4,0 litri, care producea deja 600 de cai si un cuplu-forta de 800 Nm, dar asta nu a fost suficient pentru specialistii de la ABT. Pe noile versiuni, puterea ajunge la 690 de cai si la un cuplu-forta de 880 Nm.

Am pastrat la final cea mai buna veste: inginerii de la ABT Sportsline lucreaza in acest moment la noul RS6-R. Masina va fi pregatita de prezentare spre finalul acestui an, modelul super-break promitand mult peste 700 de cai, dar sa nu uitam ca versiunea standard ajunge la 720 de cai putere.

Nu va fi cel mai puternic Audi modificat vreodata de ABT, rolul acesta fiind atribuit modelului hibrid RS6-E, care va atinge, conform informatiilor, 1.018 cai putere.

VIDEOCLIPUL ZILEI