ABT Sportsline ofera un pachet de performanta pentru Audi RS6 Avant

ABT Sportsline ofera un pachet de performanta pentru Audi RS6 Avant

Audi RS6 Avant a primit recent un pachet de performanta din partea specialistilor in tuning de la ABT Sportsline, germanii ducand bolidul german la un cu totul si cu totul alt nivel.

Au trecut doar cateva luni de la prezentarea noului Audi RS6 Avant, modelul german fiind lansat chiar in toamna anului precedent.

Asa cum stiti deja cel mai probabil, modelul este echipat cu o unitate de motorizare V8 bi-turbo, cu capacitate de de 4.0 litri, capabila sa dezvolte nu mai putin de 600 de cai putere si un cuplu maxim de 800 Nm. Mai mult decat atat, germanii echipasera bolidul chiar si cu un sistem mild-hybrid si cu tehnologia cylinder-on-demand pentru un plus de eficienta.

Ei bine, se pare ca toate acestea nu au fost de ajuns pentru tunerii germani de la ABT Sportsline, care anunta acum ca au pregatit un pachet de performanta pentru RS6 Avant.

Prin intermediul acestuia, cu ajutorul unitatii ABT Engine Control, unitatea de motorizare despre care vorbeam mai devreme va fi capabila sa dezvolte cu 100 de cai putere in plus. Astfel, vom vorbi despre o putere totala de 700 de cai si de un cuplu maxim in valoare de 880 Nm.

Bineinteles, cu aceste valori tehnice schimbate, si cifrele de performanta ale lui Audi RS6 Avand devin ceva mai bune. Conform informatiilor pe care le avem de la cei de la ABT Sportsline, acceleratia de la 0 la 100 km/h se va putea realiza acum intr-un timp de doar 3.3 secunde, ceea ce inseamna ca avem un timp mai bun cu 0.3 secunde in comparatie cu cel reusit de versiunea clasica.

Din pacate, pana la aceasta ora nu avem niciun fel de informatii cu privire la viteza maxima pe care o va putea prinde un RS6 Avant echipat cu acest pachet de performanta gandit de tunerii germani de la ABT!

Asadar, cei care isi doreau un model Audi RS6 Avant au acum un motiv in plus pentru a isi achizitiona acest model. Mai mult decat atat, cei de la ABT mai pregatesc cateva surprize interesante pentru cei care au acasa aceste modele.

Conform informatiilor primite de la acestia, in aceasta primavara va fi prezentat si un kit estetic dedicat modelului RS6 Avant! Si aceasta nu este singura noutate despre care vorbesc cei de la ABT, oficialii casei de tuning mentionand in planurile lor pentru luna aprilie si un pachet dedicat interiorului aceluiasi model!

VIDEOCLIPUL ZILEI