Porsche 911 (992) by TechArt: mai multa putere si multe imbunatatiri vizuale!

Porsche 911 (992) by TechArt: mai multa putere si multe imbunatatiri vizuale!

O masina pe care ne-o dorim si noi deja: Porsche 911 (992) by TechArt!

Dupa ce a lucrat la modele ca Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid sau 911 GT2 RS, echipa de specialisti de la TechArt revine cu o noua idee, un pachet complet nou pentru cea mai recenta generatie Porsche 911 (992).

E vorba despre un kit destul de complet, care vine cu imbunatatiri la capitolul performante, cu modificari vizuale si schimbari la interior pentru modelul sport german.

La exterior, nu avem cum sa nu observam noul splitter al barei frontale, care este destul de generoasa, dar si noile praguri laterale sau aripa fixa maxiva de pe partea din spate. In plus, spoilerul este unul special, fiind fabricat dintr-un policarbonat transparent si foarte rezistent numit Makrolon.

In cazul in care nu sunteti foarte convinsi de designul aripii de pe spate, specialistii de la TechArt il pot inlocui cu un element ceva mai stilat care se ataseaza direct pe spoilerul standard al masinii.

Nu lipseste, binenteles, nici setul personalizat de jante. E vorba despre TechArt Daytona II, care echipeaza masina cu jante de 20 pe fata si 21 pe spate, jante de aliaj cu un design special, inspirate de designul modelului Porsche 911 (996).

Sa nu uitam nici de suspensiile sport mai joase cu 30 de mm, dar nici de sistemul de esapament sport cu valve de iesire controlabile.

In cabina, ne intalnim cu scaune imbracate in piele si lana, oarecum similare cu cele pe care le-am gasit, anul trecut, si pe modelul Cayenne. Specialistii de la TechArt au mai echipat masina cu pedale de aluminiu, volan construit manual si alte cateva imbunatatiri specifice doar pe aceasta versiune 911.

La capitolul putere, TechArt a montat pe masina un kit de performanta de cea mai noua generatie, care o urca pana la 503 cai si la un cuplu-forta de 610 Nm, mai mult cu 59 de cai si 80 de Nm decat pe versiunea standard a masinii.

In mod ciudat, aceasta imbunatatire de performante este accesibila doar cand masina este in modurile Sport si Sport Plus, in timp ce, in modul Normal, modelul 911 ramane la configuratiile din fabrica.

VIDEOCLIPUL ZILEI