Overfinch lanseaza Velocity, un Range Rover 5.0 Supercharged mai agresiv!

Overfinch lanseaza Velocity, un Range Rover 5.0 Supercharged mai agresiv!

Overfinch, specialistul britanic in Land Rover, se pregateste de lansarea unei editii limitate a lui Velocity, model care are la baza o versiune Range Rover 5.0 Supercharged.

Ca in cazul fiecarei noi creatii Overfinch, noul model Velocity nu este o masina pentru cei care sufera de boli cardiace. La exterior ne intalnim cu o noua capota, o noua bara si o noua grila frontala speciala, guri mari de aer, praguri laterale mai joase, dar si un nou spoiler si o bara spate, cu difuzor integrat si iesiri pentru sistemul de esapament mai proeminente.

Cea mai mare parte din caroserie a fost construita din fibra de carbon, printre elementele de gen numarandu-se capota, grila frontala, aripile si spoilerul spate.

Intr-un cuvant, exteriorul arata genial si este completat de un set de jante de 23 de inch, Cyclone, care vor fi disponibile fie pe culoarea neagra lucioasa, fie cu cu finisaje diamantate.

Overfinch ofera acest tratament limitat Velocity ambelor versiuni ale modelului Range Rover 5.0 Supercharged, cea standard sau cea cu ampatament mai mare.

Sa nu uitam: singura modificare serioasa hardware este adaugarea la proiect a sistemului de esapament activ Bluetooth Overfinch, care se ocupa de sunetul motorului V8.

In concluzie, cel mai recent proiect Overfinch arata extrem de echilibrat, poate mai putin difuzorul masiv de pe spate, dar cam asa arata lumea acestor modele SUV de lux complet personalizabile.

Design interior

Design exterior

Si cabina a fost actualizata si ne intalnim cu tapiterie din piele neagra, dar Overfinch ofera o gama practic nelimitata de optiuni tuturor celor interesati.

Printre optiuni se numara, in premiera, finisajele din bucati de fibra de carbon, unice pe fiecare dintre componentele din cabina.

VIDEOCLIPUL ZILEI