BMW X7 By Lumma Design are material pentru jocul Need For Speed!

BMW X7 By Lumma Design are material pentru jocul Need For Speed!

Va place "Need For Speed"? Veti fi incantati de noul BMW X7 by Lumma Design!

Lumma Design, un tuner care vine din Germania, a devenit cunoscut pentru multe kituri de caroserie si de performanta pe care le-a construit de-a lungul timpului si in lumea intreaga, in special pentru modelele SUV si crossover.

Ei bine, cel mai mai recent proiect al specialistilor germani are legatura cu cel mai mare vehicul BMW X, mai exact cu foarte cunoscutul X7.

Daca sunteti de parere ca nu puteti obtine mai mult de la impozantul X7, Lumma Design ar putea avea exact solutia potrivita. De la un model versatil cu sapte locuri la un SUV foarte agresiv stilistic, noul Lumma Design X7 este exact ceea ce ati vrea sa vedeti de la BMW in celebrul „Need For Speed”.

Pana la urma, ideea de a transforma o masina de familie extrem de confortabila intr-un bolid care se impune in orice mediu este cumva ispititoare. Masina este mai lata cu 50 de mm pe fiecare parte, este echipata cu spoilere si guri de aer mai mari, cu un spoiler mai generos pe acoperis si diferite alte modificari aerodinamice, asa ca noul Lumma Design CLR X7 arata cu siguranta mai dur.

Apoi, sa nu uitam de jantele de aluminiu de 23 de inch create special de Lumma si de pneurile gigantice, de 295 de mm pe fata si de 355 de mm pe spate. Masina vine si cu un nou sistem de esapament, cu iesiri de otel inoxidabil de 100 de mm, care vor bucura auzul celor interesati si vor da voce celor 680 de cai putere de pe X7 M50i, mai ales ca nu va mai exista un limitator de viteza.

Si cabina se bucura de personalizare, specialistii de la Lumma Design ocupandu-se sa adapteze toate elementele pentru nevoile si dorintele unui eventual cumparator. Si suntem siguri ca vor fi doritori. Plecand de la un aranjament din sporturile cu motor si pana la unul plin de lux, cu materiale personalizate, noul CLR X7 este echipat si cele mai noi tehnologii si idei tehnice.

Nu avem inca o data exacta a momentului in care masina va fi prezentata oficial, dar suntem extrem de interesati in legatura cu imaginea sa finala. Cea mai simpla intrebare este legata de grila frontala masiva a modelului: va ramane sau va fi inlocuita?…

VIDEOCLIPUL ZILEI