ABT Sportsline lanseaza un pachet de performanta pentru Audi A1

ABT Sportsline lanseaza un pachet de performanta pentru Audi A1

Audi A1, cel mai mic model pe care il regasim in portofoliul producatorului german, a primit un pachet de performanta de la specialistii in tuning de la ABT Sportsline.

Germanii de la ABT Sportsline nu stau deloc degeaba in aceasta vara, propunandu-ne acum un nou pachet de tuning pentru un model al celor de la Audi. De aceasta data este vorba despre A1, cel mai mic model din gama constructorului de la Ingolstadt.

Mai exact, vorbim despre versiunea A1 40 TFSI, care este echipata in standard cu o unitate de motorizare cu capacitate de 2.0 litri, capabila sa dezvolte 200 de cai putere si un cuplu maxim de 320 Nm. Haideti acum sa vedem care sunt imbunatatirile pe care ni le propun cei de la ABT!

Asadar, gratie unitatii ABT Engine Control, propulsorul pe benzina despre care va spuneam mai devreme este capabil sa dezvolte nu mai putin de 240 de cai putere si un cuplu maxim de 360 Nm. In aceste conditii, vorbim despre un plus de 40 de cai putere si despre un plus tot de 40 Nm atunci cand vine vorba de cuplu.

Din pacate, germanii de la ABT nu ne-au oferit pana la acest moment informatii nici despre viteza maxima pe care o va putea prinde modelul tunat si nici despre timpul de care are nevoie pentru a putea accelera de la 0 la 100 km/h.

Asa cum probabil ca stiti deja, versiunea standard poate ajunge la o viteza maxima de 235 km/h, in timp ce sprintul de la 0 la 100 km/h poate fi realizat in 6.5 secunde!

Chiar daca pana acum nu avem informatii in acest sens, cel mai probabil ca modelul tunat de cei de la ABT va putea atinge pragul celor 100 km/h intr-un timp ceva mai mic! Mai multe detalii in acest sens vom avea, cel mai probabil, in perioada urmatoare!

Lasand aceste aspecte la o parte, specialistii in tuning germani de la ABT Sportsline ne mai anunta ca proiectul bazat pe Audi A1 poate fi configurat si cu o suspensie ceva mai rigida, caz in care garda la sol va scadea cu pana la 30 de milimetri.

Nu in ultimul rand, in oferta celor de la ABT Sportsline se mai regaseste si un nou set de jante ABT Sport GR, cu dimensiuni de 18 inci si care sunt disponibile doar in culoare neagra!

VIDEOCLIPUL ZILEI