Toti l-au judecat gresit. Ce au descoperit medicii in sangele prietenului Gabrielei Ripan

Toti l-au judecat gresit. Ce au descoperit medicii in sangele prietenului Gabrielei Ripan

Au aparut noi detalii in cazul lui Gabi Ripan, studenta care si-a pierdut viata in accidentul produs chiar de iubitul ei. Despre sofer, un tanar in varsta de 19 ani, s-a spus ca era drogat. Institutul de Medicină Legală a anuntat in urma cu putin timp ca rezultate sunt negative.

”In urma primirii Buletinului de Analiza Toxicologica de la Institutul de Medicina Legala, va comunicam faptul ca rezultatul este negativ in ceea ce priveste existenta substantelor psihoactive sau a alcoolului in organismul soferului implicat in accident, desi testele initiale, preliminare, de la unitatea de primiri urgente, au indicat prezenta unei substante psihoactive.”, se arata in comunicatul de presa transmis de politie.

Cercetarile vor fi continuate de catre politisti sub supravegherea unitatii de parchet competente, avand in vedere si rezultatul analizelor toxicologice.

Preluat de o ambulanta si dus la Unitatea de Primiri Urgente Cluj, barbatul a fost salvat, insa medicii au fost nevoiti sa-i amputeze un picior. In prezent, el este internat la Clinica Chirurgie 1 a Spitalului Judetean Cluj, dar se afla in continuare intr-o stare foarte grava.

VIDEOCLIPUL ZILEI