Ce a spus Titi Aur despre soferita care a blocat un tramvai in Bucuresti:

Ce a spus Titi Aur despre soferita care a blocat un tramvai in Bucuresti: „Fraierii asteapta..”

O femeie nervoasa, probabil de la traficul intens inca de la primele ore ale diminetii, s-a luat la cearta cu cu un vatman, suparata foc ca nu i-a oferit posibilitatea sa ocoleasca tramvaiul, desi ea se afla pe sensul opus de mers.

Pilotul de curse Titi Aur a explicat la Digi24 că șoferița a încălcat toate regulile existente în trafic, inclusiv pe cele de bun simț.

„Când mergem pe stradă, trebuie să respectăm 3 feluri de reguli: 1- reguli de circulație, sunt obligatorii, primim și amendă dacă nu le respectăm, 2 – reguli de conducere defensivă, care nu sunt egale cu regulile de circulație și care înseamnă că trebuie să facem în așa fel încât să nu facem accident și 3 – reguli de bun simț. Când te duci pe linia de tramvai ca să fii tu mai șmecher, că ești tu mai grăbit și nu-i respecți pe ceilalți participanți la trafic care așteaptă corect și politicos la rând și tu vrei să mergi pe linia de tramvai ai încălcat toate cele trei feluri de reguli.

Nu ai ce să cauți pe linia de tramvai, iar când mai și încurci circulația și ai și curajul, tupeul, să-ți ceri drepturi – dar tu nu ai niciun drept pentru că tu ești cel care a încălcat toate regulile – înseamnă că ori nu știi pe ce lume trăiești  sau ești nesimțit, că altfel nu se poate spune.

Cu cât vom respecta mai mult cele trei reguli, cu atât ne vom deplasa și mai în siguranță, dar și mai repede, pentru că dacă toți ne băgăm pe linia de tramvai să intrăm în față înseamnă că niște fraieri – ca aia sunt cei care așteaptă la rând – ca să intre șmecherii în față. Oricât de grăbiți am fi, nu avem dreptul de a face așa ceva”, a spus Titi Aur, pilot de curse, la Digi24.

VIDEOCLIPUL ZILEI