TIFF lanseaza TIFF UNLIMITED, platforma de streaming ce continuă online experienta de festival

TIFF lanseaza TIFF UNLIMITED, platforma de streaming ce continuă online experienta de festival

Festivalul International de Film Transilvania lanseaza cu ocazia celei de-a 18-a editii prima platforma de streaming care isi propune sa continue online experienta de festival – TIFF Unlimited. Noua platforma este un produs unic atat in Romania, cat si in randul festivalurilor organizate in tarile Europei Centrale si de Est. Conform organizatorului, TIFF Unlimited este un proiect de anvergura care completeaza lista initiativelor propuse in fiecare an pentru promovarea cinematografiei romanesti si internationale.

TIFF Unlimited este o platforma de streaming (VoD) care va permite abonatilor accesul la filme din selectia festivalului, precum si la filme de autor, independente sau premiate. Vestea este importanta pentru cinefilii din tara noastra, in conditiile in care cu totii stim ca astfel de filme de festival sunt indisponibile pe alte canale. Incepand de ieri, cei interesati vor putea viziona filmele din selectia TIFF 2019 pe unlimited.tiff.ro. De asemenea, pe aceeasi platforma vor fi disponibile si alte filme din anii anteriori, precum si filme premiate din portofoliul companiilor de distributie din tara noastra.

Platforma TIFF Unlimited a fost lansata alaturi de mesajul “The festival must go on. Anytime. Online”. Mesajul transmite un nou nivel de responsabilitate asumat de organizatorii festivalului in promisiunea lor de a aduce filmele TIFF in fata unui numar cat mai mare de spectatori. Cei interesati vor avea acces oricand si oriunde, doar pe teritoriul Romaniei, la filme din toata lumea, de pe mai multe device-uri.

Tudor Giurgiu, directorul Festivalului International de Film Transilvania, a oferit si cateva declaratii pe aceasta tema, declarandu-se entuziasmat de acest nou proiect. Tudor Giurgiu spune cu aceasta ocazie ca organizatorii festivalului “isi doreau de multa vreme sa continue experienta TIFF in mediul online, deoarece publicul si-a dorit sa revada filme din festival sau sa vada filmele pe care le-a ratat”. In aceste conditii, “TIFF Unlimited este un vehicul care le aduce tuturor cinefililor, indiferent daca au ajuns sau nu la TIFF, propriul festival de film acasa”.

Cei interesati de aceasta platforma trebuie sa stie ca pretul unui abonament lunar la TIFF Unlimited este de 5 euro + TVA/luna. De asemenea, pana in data de 9 iunie, utilizatorii pot beneficia de unul dintre abonamentele disponibile la pret promotional. Spre exemplu, cei interesati isi pot face un abonament pentru 3 luni la 10 euro, un abonament pentru 6 luni la 25 de euro sau un abonament pentru 1 an la 50 de euro. Daca alegeti unul dintre aceste trei abonamente promotionale, veti beneficia de acces gratuit timp de o luna la toate filmele de pe platforma.

VIDEOCLIPUL ZILEI