Teslounge, primul showroom dedicat modelelor Tesla, a fost inaugurat in Romania

Teslounge, primul showroom dedicat modelelor Tesla, a fost inaugurat in Romania

Teslounge showroom Tesla in Romania. Capitala Romaniei se poate mandri incepand cu aceasta saptamana cu un prim showroom dedicat exclusiv modelelor Tesla, acesta fiind inaugurat recent.

Fanii constructorului american si nu numai vor putea admira aici pe viu modele precum Tesla Model 3, Tesla Model S si Tesla Model X.

De asemenea, incepand cu luna martie, in showroom-ul de la Bucuresti va ajunge si noul Model Y.

Teslounge, o companie specializata in finantare auto, a investit nu mai putin de un milion de euro in noul showroom Tesla de la Bucuresti.

Teslounge, primul showroom din Romania, dedicat exclusiv modelelor Tesla

Teslounge Showroom Tesla Bucuresti Romania
Teslounge Showroom Tesla Bucuresti Romania

Teslounge showroom Tesla in Romania. Teslounge va oferi pachete de achizitie doar pentru persoane juridice si doar pentru automobile din gama constructorului american de masini electrice.

Potrivit informatiilor de la aceasta ora, 20 de comenzi pentru modelele electrice au fost deja inregistrate.

Citeste si: Tesla prezinta noul Model X Facelift si versiunea Plaid

Teslounge isi propune sa finanteze anul acesta un numar de 300 de automobile Tesla, acestea putand beneficia de ecobonusul de 45.000 de lei oferit de statul roman.

Modalitatea de accesare va fi leasingul financiar. Potrivit oficialilor Teslounge, marja anuntata de companie pentru fiecare masina vanduta nu va depasi 10%.

Teslounge showroom Tesla in Romania. Incepand de la momentul plasarii comenzii, cei de la Teslounge promit un termen de livrare de cel mult patru luni pentru Tesla Model 3.

Timpul de asteptare va creste insa la sase luni pentru modelele din segmentele superioare – Model S si Model X.

Cei interesati sa testeze modelele producatorului american vor avea la dispozitie in cadrul noului showroom de la Bucuresti doar un Model 3 Long Range si incepand cu luna martie si un Model Y.

Teslounge ofera si un service pentru modelele Tesla in Romania

Teslounge Showroom Tesla Bucuresti Romania
Teslounge Showroom Tesla Bucuresti Romania

Teslounge showroom Tesla in Romania. In cazul in care va intrebati daca showroom-ul de la Bucuresti va putea gestiona si operatiuni de service, cei de la Teslounge au raspunsul.

Mai exact, acestia sustin ca vor putea fi gestionate reparatii de tinichigerie si caroserie si tot ce tine de tamponari usoare.

In schimb, nu vor putea fi efectuate operatiuni care afecteaza garantia. Asadar, in cazul problemelor ceva mai serioase, posesorii modelelor Tesla vor fi nevoiti sa solicite ajutor in alta tara.

Citeste si: Tesla Model S primeste un facelift in 2021 si versiunea Plaid +

Din fericire, acestia nu vor mai fi obligati sa mearga chiar pana la Viena, un nou service Tesla urmand sa fie inaugurat in acest an in Budapesta.

Teslounge showroom Tesla in Romania. Teslounge va comercializa chiar si statii de incarcare, asa numitele Wall Connectors urmand sa fie oferite in mod gratuit clientilor care acceseaza o finantare pentru un automobil Tesla pana in luna aprilie a acestui an.

Cei care nu vor beneficia de aceasta oferta vor plati 900 de euro pentru o astfel de statie de incarcare, aceasta putand fi instalata direct acasa.

Astfel de prize vor fi montate chiar si in curtea showroom-ului de la Bucuresti, puterea oferita fiind de 17 kW.

VIDEOCLIPUL ZILEI