Alcoolemie  record pentru un tanar fara permis care a facut un accident grav in Bacau

Alcoolemie record pentru un tanar fara permis care a facut un accident grav in Bacau

Un tanar beat si fara permis a produs un accident grav in judetul Bacau. Soferul de ocazi s-a ales cu dosar penal, la fel ca propietarul masinii

Un tanar de 21 de ani a condus un autoturism iar pe fondul consumului de alcool, a pierdut controlul volanului, a derapat si s-a rasturnat in afara partii carosabile.

Tanarul a fost testat cu aparatul etilotest iar rezultatul a fost de 1,00 mg/l alcool pur in aerul expirat iar in urma verificarilor efectuate, politistii au constatat ca acesta nu detine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

La fata locului, a fost identificat si proprietarul autoturismului caruia i s-a intocmit dosar penal pentru incredintarea unui vehicul, pentru care legea prevede obligativitatea detinerii unui permis de conducere, unei persoane despre care stia ca nu poseda permis de conducere sau ca se afla sub influenta alcoolului.

De asemenea, conducatorul auto a fost transportat la Spitalul Judetean de Urgente Bacau unde a refuzat prelevarea de probe biologice de sange in vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei si i s-a intocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul fara permis si sub inluenta alcoolului.

VIDEOCLIPUL ZILEI