Supercharger Tesla in Romania. Unde vor fi amplasate primele?

Supercharger Tesla in Romania. Unde vor fi amplasate primele?

Supercharger Tesla in Romania. Incarcatoarele rapide pentru masinile Tesla ajung in sfarsit in Romania, producatorul american anuntand care sunt orasele in care acestea vor fi amplasate.

Despre aducerea Supercarger-elor Tesla in Romania s-a mai vorbit si la inceputul anului precedent, insa criza provocata de pandemia de coronavirus a dat peste cap planurile constructorului american.

Ei bine, informatiile devin realitate insa in acest an, oficialii Tesla anuntand deja care sunt primele orase din tara noastra care vor gazdui incarcatoarele rapide. Mai exact, este vorba despre Timisoara, Sibiu, Pitesti si Bucuresti.

Supercharger Tesla in Romania. In ce oras va fi instalat primul?

Primul Supercharger Tesla in Romania va fi instalat la Timisoara, acesta urmand sa fie disponibil pana cel mai tarziu la finele lunii martie. Celelalte trei incarcatoare vor fi disponibile pana la finalul lunii iunie.

Citeste si: Motivul pentru care Tesla si Land Rover nu sunt deloc fiabile si pot deveni o adevarata paguba la casa omului

Asa cum spuneam insa si in randurile anterioare, planurile celor de la Tesla au fost date peste cap de pandemia de coronavirus care a lovit in toate colturile lumii inca de la inceputul anului precedent.

Despre aducerea acestor incarcatoare rapide in Romania s-a vorbit inca de la sfarsitul lui 2019, planurile de la acea vreme indicand instalarea Supercharger-elor in Bucuresti, Craiova si Braila.

In cele din urma se pare ca americanii s-au razgandit, doar Capitala ramanand pe noua lista publicata. Ramane de vazut daca aceste planuri vor fi respectate in cele din urma de compania condusa de Elon Musk!

Primul showroom Tesla va fi deschis la Bucuresti

Supercharger Tesla in Romania. Aceasta stire legata de primul Supercharger Tesla in Romania, vine dupa ce in urma cu aproximativ o luna am aflat si ca cei de la Tesla isi doresc sa intre pe piata de la noi din tara. Nu numai ca isi doresc, ba chiar au facut si primul pas in acest sens.

Mai exact, Tesla a publicat pe site-ul oficial nu mai putin de cinci anunturi de angajare pentru un showroom si pentru un service auto care ar urma sa fie deschise in Bucuresti.

Anunturile au fost publicate la mijlocul lunii decembrie, producatorul american anuntand prin intermediul lor ca se pregateste pentru debutul oficial pe piata auto din tara noastra.

Chiar daca cei de la Tesla nu au debutat inca in Romania, masinile produse de ei pot fi vazute deja pe strazile din tara noastra.

Potrivit rapoartelor oficiale, in anul 2020 au fost inmatriculate 56 de masini electrice Tesla in tara noastra. Tocmai de aceea este necesar sa avem o mai multe statii Supercharger Tesla in Romania.

Constructorul american isi doreste insa o prezenta mai serioasa in tarile din Estul Europei, iar Romania este cea mai mare piata din aceasta zona geografica a Batranului Continent.

Totodata, interesul pentru masinile electrice se dovedeste a fi destul de mare in Romania, lucru care a fost remarcat pana acum fara doar si poate si de cei de la Tesla.

VIDEOCLIPUL ZILEI