Un sofer de TIR roman este obligat sa plateasca in Italia despagubiri de un milion de euro

Un sofer de TIR roman este obligat sa plateasca in Italia despagubiri de un milion de euro

Sofer roman obligat sa plateasca despagubiri de un milion de euro. Acesta a omorat doua persoane si aranit alte cinci

Compensatii financiare in valoare totala de aproximativ un milion de euro vor fi platite familiilor victimelor, ranitilor si companiei de autostrazi, din asigurarea soferului roman al camionului care pe 26 martie 2017, intre Albisola si Celle, pe A 10, a intrat intr-un grup de muncitori de pe marginea soselei omorand doi dintre acestia si ranind alte cinci persoane.

Cumplitul accident s-a petrecut pe 26 martie 2017, pe A10, intre Albisola si Celle. Romanul a scapat TIR-ul de sub control si a intrat intr-un grup de muncitori de pe marginea soselei omorand doi dintre acestia si ranind alti trei.

Soferul a pierdut controlul mastodontului intr-o curba s-a rasturnat si a intrat in santierul organizat in afara carosabilului, unde se aflau mai multi muncitori la lucru.

In urma incidentului, doi muncitori au murit pe loc, iar alti trei au fost raniti. Toate victimele sunt de origine italiana. Unul dintre muncitori a ramas blocat sub TIR-ul rasturnat, medicii fiind nevoiti sa-i amputeze un picior, scrie ilsecoloxix.it.

In accident au mai fost ranite alte doua persoane care se aflau intr-o masina care circula in spatele TIR-ului.

Joi 31 octombrie, intr-o sedinta preliminara, avocatul Gian Maria Gandolfo care il apara pe soferul camionului, a depus chitantele pentru platile aferente despagubirilor in favoarea familiilor victimelor .

 

VIDEOCLIPUL ZILEI