Sofer in chiloti, alergat de politisti prin zapada. Era drogat, fara permis si fara asigurare la masina

Sofer in chiloti, alergat de politisti prin zapada. Era drogat, fara permis si fara asigurare la masina

Politistii din Dambovita au avut un final de saptamana de neuitat, dupa ce au fost nevoiti sa alerge prin zapada dupa un sofer.

Incidentul a avut loc la finalul saptamanii, insa a iesit abia acum la lumina, dupa ce politistii s-au plans ca dupa atat chin ca sa il prinda pe soferul teribilist, procurorii au decis sa il elibereze, informeaza observator.tv.

Politistii au incercat sa il opreasca pe tanar pentru un control de rutina, insa acesta nu a urmat indicatiile. In schimb, a accelerat, dar cand a vazut ca politistii se tin dupa el, a tras masina pe dreapta si a luat-o la fuga pe camp. Nu mica le-a fost surprinderea oamenilor legii cand au vazut coborand de la volan un barbat imbracat doar in tricou si in chiloti, cand temperatura de afara era de -5 grade Celsius.

Dupa o urmarire de cateva minute, politistii au reusit sa il imobilizeze pe tanar. Acesta era plin de zgarieturi, dupa ce a incercat sa scape de urmarire intrand in niste tufe de maracini.

In urma cercetarilor, politistii au descoperit ca tanarul din localitatea Vulcana Pandele nu avea permis si nici asigurare RCA la masina pe care o conducea. Mai mult, in urma controlului medical, s-a descoperit ca acesta se afla si sub influenta substantelor interzise. Cu toate acestea, procurorii au decis sa nu il retina si l-au trimis acasa.

VIDEOCLIPUL ZILEI