Sofer drogat, prins la Mamaia. Politistii au avut un soc cand au vazut ce meserie are!

Sofer drogat, prins la Mamaia. Politistii au avut un soc cand au vazut ce meserie are!

Litoralul Marii Negre a devenit, in acest weekend, prinicipalul punct de atractie pentru sute de mii de romani, care-si petrec minivacanta de Rusalii in cluburile de fite din Mamaia si numai. Politistii efectueaza mai multe razii pentru a preveni posibile incidente in trafic, iar rezultatele acestor controale sunt de-a dreptul surprinzatoare.

Dotati cu noua aparatura de depistat drogurile din organism, angajatii Politiei Rutiere din Constanta au avut parte de o surpriza atunci cand l-au oprit pe un conducator auto ce conducea o masina inmatriculata in Bucuresti. Dupa ce au constatat ca acesta consumase cannabis, agentii de politie l-au retinut si au aflat detalii despre conducatorul auto. Se pare ca acesta este un respectabil medic stomatolog din Capitala, de origine libaneza si care este stabilit in tara noastra de mai multa vreme.

Din pacate, rezultatele obtinute cu ajutorul aparatelor de depistare a drogurilor nu pot fi folosite ca probe in instanta, ceea ce i-a obligat pe politisti să-l duca la cea mai apropiata unitate spitaliceasca pentru prelevarea de probe biologice de sange: „Conducatorul auto a iesit pozitiv la cannabis. Urmeaza sa ne deplasam cu el la spital pentru prelevarea de probe biologice de sange pentru a se stabili exact ce substante a consumat. Urmeaza a se intocmi un dosar de cercetare penala si i-a fost suspendat dreptul de a conduce”, a declarat subcomisar Doru Cretu din cadrul SPR Constanta. 

VIDEOCLIPUL ZILEI