Ce au gasit politistii in masina unui sofer care circula pe centura Bucurestiului

Ce au gasit politistii in masina unui sofer care circula pe centura Bucurestiului

Un sofer a fost oprit pentru un control de rutina, dar politistii au fost surprinsi cand au vazut ce avea in masina

Agentii de la Rutiera au avut un soc cand au oprit o masina pe centura Bucurestiului. Soferul detinea 25 de kilograme de cannabis, 1,5 kilograme de cocaina si 37 de grame de cocaina.

„La data de 27.11.2019, in jurul orelor 09:30, organele de politie rutiera, aflandu-se in exercitarea atributiilor de serviciu, au oprit un autoturism, pe Soseaua de Centura a municipiului Bucuresti, respectiv la intersectia DN3 cu DNCB, judetul Ilfov, condus de catre inculpatul B.S.V. In urma efectuarii controlului asupra autoturismului, organele de politie au gasit in portbagajul autoturismului cantitatea totala de 25 kilograme cannabis, 1,5 kilograme heroina, 37 grame cocaina, se arata intr-un comunicat de presa al DIICOT.

Ulterior, in aceeasi zi, procurorii DIICOT – Structura Centrala impreuna cu ofiteri de politie judiciara din cadrul S.C.C.O. Ilfov au organizat o actiune de prindere in flagrant pe raza orasului Voluntari, fiind oprit un autoturism in care se afla inculpata R.M.E., concubina inculpatului B.S.V., si alte 2 persoane. In urma controlului efectuat asupra autoturismului, au fost gasite 2 genti de voiaj in care se aflau cannabis, cocaina si 2 pistoale cu glont.

Cu ocazia perchezitiilor domiciliare efectuate in cauza, au mai fost identificate si ridicate, in vederea continuarii cercetarilor, cantitatea de aproximativ 22 kg cannabis si 300 grame cocaina, 47 de cartuse cu glont detinute ilegal, un cantar electronic, 9 telefoane mobile, precum si suma de 73.350 de lei, 11.400 de euro, 1.000 GPB si 500 USD.

Valoarea de piata a drogurilor este de aproximativ 587.000 euro, se mai arata in comunicat”.

VIDEOCLIPUL ZILEI