Sens unic instituit pe una dintre cele mai tranzitate strazi din nordul Capitalei, incepand de astazi!

Sens unic instituit pe una dintre cele mai tranzitate strazi din nordul Capitalei, incepand de astazi!

Incepand de astazi, a fost insituit sens unic pe una dintre cele mai tranzitate strazi din nordul Capitalei, iar circulatia a fost oprita pentru realizarea noilor benzi de circulatie.

Este vorba despre Soseaua Fabrica de Glucoza, artera care leaga Soseaua Petricani si Soseaua Barbu Vacarescu, iar circulatia se va realiza doar dinspre Petricani – Nod A3 spre Barbu Vacarescu, a anuntat Primaria Capitalei.

Tinand cont de stadiul avansat al lucrarilor si pentru a respecta graficul de lucru, incepand de sambata, 6 aprilie, ora 08.00, circulatia pe Soseaua Fabrica de Glucoza se va organiza in sens unic, pe toata lungimea, intre Soseaua Petricani si Soseaua Barbu Vacarescu. Astfel, va fi permisa circulatia autovehiculelor doar dinspre Soseaua Petricani – Nod A3 spre Soseaua Barbu Vacarescu”, se arata intr-un comunicat al Primariei Capitalei.

Masura Primariei nu este definitiva. Inchiderea unui sens de mers are ca scop largirea la patru benzi a soselei. In plus, trotuarele sunt prevazute cu pista pentru biciclisti, pe fiecare sens de mers.

Intersectiile pe care Soseaua Fabrica de Glucoza le traverseaza vor fi reconfigurate si va fi realizata racordarea la sensul giratoriu din zona Autostrazii A3. De asemenea, vor fi amenajate noi spatii verzi, iar iluminatul stradal va fi modernizat. Proiectul prevede si amenajarea de parcari, a doua drumuri colectoare si semaforizare pe anumite segmente.

VIDEOCLIPUL ZILEI