SEAT prezinta cea mai puternica versiune a lui Tarraco in 2021

SEAT prezinta cea mai puternica versiune a lui Tarraco in 2021

SEAT anunta introducerea unei versiuni noi pentru SUV-ul Tarraco in 2021, versiune care va avea la baza un motor TSI.

SUV-ul Tarraco este unul dintre cele mai importante modele lansate de spaniolii de la SEAT in ultimii ani, acesta bucurandu-se de un succes remarcabil in randul clientilor din acest segment de piata.

SEAT a decis acum ca a venit vremea pentru o imbunatatire majora pentru Tarraco, drept pentru care a anuntat la inceputul acestei saptamani introducerea unei versiuni noi.

2021 SEAT Tarraco primeste cel mai puternic motor TSI

2021 SEAT Tarraco. Noua motorizare despre care vom vorbi in randurile urmatoare va fi disponibila pe nivelurile de echipare FR si Xcellence.

Conform primelor informatii date de SEAT, productia acestei versiuni va debuta chiar din aceasta saptamana in cadrul uzinei Volkswagen din Wolfsburg.

Citeste si: Ce se intampla cu celebrul motor 2.0 TDI din oferta VW?

Mai exact, este vorba despre o versiune care va fi echipata cu o unitate de motorizare TSI pe benzina cu patru cilindri si cu capacitate de 2.0 litri, capabila sa dezvolte nu mai putin de 245 de cai putere si un cuplu maxim de 370 Nm.

2021 SEAT Tarraco. Alaturi de aceasta unitate de motorizare se regaseste, bineinteles, si o transmisie automata DSG.

De asemenea, SUV-ul spaniol beneficiaza si de aportul unui sistem de tractiune integrala 4Drive, indiferent ca vorbim despre configuratia cu 5 sau cu 7 locuri.

Performante impresionante pentru cea mai puternica versiune Tarraco

2021 SEAT Tarraco. Bineinteles, cu o asemenea echipare tehnica sub capota, SUV-ul Tarraco devine mult mai ofertant si din punct de vedere al cifrelor de performanta cu care se poate lauda.

Totodata, SUV-ul Tarraco va putea accelera de la 0 la 100 km/h intr-un timp de numai 6.2 secunde, ceea ce nu este deloc rau.

In aceste conditii, Tarraco, cel mai mare SUV din gama producatorului spaniol, devine in acelasi timp si cel mai puternic Tarraco de pana acum.

In toamna anului trecut, oficialii producatorului spaniol anuntau ca SUV-ul Tarraco poate fi comandat si intr-o configuratie cu motor diesel, roti motrice fata si transmisie automata.

Mai exact, era vorba despre o versiune care avea la baza o unitate TDI cu capacitate de 2.0 litri, capabila sa dezvolte 150 de cai putere si un cuplu maxim de 360 Nm.

2021 SEAT Tarraco e-Hybrid este si el o alternativa

2021 SEAT Tarraco. O informatie si mai importanta cu privire la Tarraco a venit insa la inceputul lunii decembrie, atunci cand Tarraco e-Hybrid a intrat oficial in productie.

SUV-ul spaniolilor poate dezvolta pana la 245 de cai putere, bateria cu capacitate de 13 kWh putand promite o autonomie de pana la 49 de kilometri.

Versiunea e-Hybrid este echipata cu o unitate de motorizare de 1.4 litri pe benzina cu 150 de cai putere si cu un motor electric cu 115 cai putere. Sistemul dezvolta astfel un total de 245 de cai si un cuplu maxim de 400 Nm.

VIDEOCLIPUL ZILEI