Schimbare de look pentru masinile de politie. Iata cum vor arata!

Schimbare de look pentru masinile de politie. Iata cum vor arata!

Politia Romana se pregateste sa treaca printr-o actiune de rebranduire, initiativa a Ministrului Afacerilor Interne, Marcel Vela.

Ministrului Afacerilor Interne, Marcel Vela, a anuntat ca a decis sa improspateze imaginea Politiei Romane printr-o ampla actiune de rebranding. Se va numi Politia Nationala, iar masinile vor primi de asemenea o schimbare de look. Toata aceasta actiune a venit din dorinta autoritatilor de a inlatura confuzia dintre Politia Romana si Politia Locala.

„Doresc s-o numim Politie Nationala, pentru a nu mai intra in competitie sau conflict cu Politia Locala. Tot respectul fata de Politia Locala, am fost primar 12 ani, am construit politie locala in sensul ca i-am gasit gardieni publici, apoi politie comunitara si politie locala. Sunt niste baieti destoinici”, a explicat ministerul Vela.

Actiunea de rebranding se va axa in principal pe schimbarea look-ului, atat a masinilor, cat si a hainelor politistilor. Astfel, noile masini vor fi inscriptionate asemeni celor folosite de politistii din Germania sau Polonia, in culorile albastru si verde fosforescent. Primele imagini cu noul look al masinilor a fost dezvaluit de mediasud.ro.

Autospeciala va fi echipata cu o statie mobila si cu o tableta prin intermediul careia oamenii legii vor accesa baza de date a politiei. Masina va fi dotata si cu un separator intre scaunele din fata si cele din spate, pentru a putea transporta persoane periculoase.

VIDEOCLIPUL ZILEI