Un model rar Corvette GTR a fost vandut la o licitatie in Statele Unite pentru o suma infima

Un model rar Corvette GTR a fost vandut la o licitatie in Statele Unite pentru o suma infima

Modelele editie limitata se bucura mereu de o atentie sporita atunci cand ajung sa fie scoase la licitatie, colectionarii si pasionatii auto cu dare de mana fiind dispusi sa plateasca averi pentru a le avea in garajul propriu. Ei bine, vorbim astazi despre un model Corvette GTR, care a fost produs in doar 26 de exemplare. In aceste conditii, este de la sine inteles ca interesul pentru un astfel de model este extrem de ridicat! Un american si-a scos la licitatie vechiul Corvette C5 GTR, vanzarea facandu-se in urma cu doar cateva zile! Pana sa trecem la mai multe detalii, care credeti ca este pretul corect pentru un asemenea model atat de rar?!

Modelul despre care vorbim in materialul de astazi este doar unul dintre cele 26 de exemplare ale seriei GTR by Specter Werkes. Lasand asta la o parte, cifrele tehnice ale acestui model sunt extrem de spectaculoase. Vorbim in primul rand despre o motorizare supraalimentata cu capacitate de 6.2 litri, capabila sa dezvolte nu mai putin de 700 de cai putere. Acest lucru este posibil si datorita imbunatatirilor care i-au fost aduse acestui model la nivel tehnic. Exemplarul este echipat cu o cutie de viteze manuala, cu sase trepte, ceea ce il face sa devina extrem de interesant pentru pasionati!

Masina este una extrem de interesanta, avand un pret piperat inca de la momentul lansarii. Mai exact, in anul 1999, atunci cand a fost vanduta aceasta masina, aceasta a fost cumparata cu aproximativ 110.000 de dolari. Din pacate pentru americanul care detine aceasta masina, exemplarul in cauza se pare ca nu mai poate ajunge totusi la o asemenea valoare financiara. Licitatia s-a desfasurat in aceste zile pe eBay, aceasta avand un pret de pornire de doar 35.000 de dolari. In cele din urma, au existat doar doua oferte pentru acest bolid, cea mai mare fiind in valoare de 35.300 de dolari. Ramane de vazut daca proprietarul va fi multumit cu aceasta oferta si va decide sa se desparta de acest model Corvette extrem de interesant!

Bolidul se poate face evidentiat nu numai prin detaliile tehnice despre care am vorbit pana acum, ci si prin detaliile estetice cu care vine la pachet. Vorbim despre o masina vopsita in doua culori: rosu si negru, care par sa formeze un mix excelent pentru un model de un asemenea calibru. Capota bombata se dovedeste a fi extrem de interesanta, atragand un numar mare de priviri din partea curiosilor pasionati de masinile retro!

VIDEOCLIPUL ZILEI