Programul Porsche Exclusive Manufaktur, inaugurat la Bucuresti

Programul Porsche Exclusive Manufaktur, inaugurat la Bucuresti

Porsche Exclusive Manufaktur Bucuresti. Clientii Porsche din Romania isi pot personaliza masinile dupa propriile preferinte incepand de saptamana trecuta prin intermediul programului Porsche Exclusive Manufaktur.

Reprezentanta Porsche de la Bucuresti se poate lauda incepand de la sfarsitul saptamanii trecute cu faptul ca este partener Porsche Exclusive Manufaktur.

Este o reusita importanta pentru reprezentanta constructorului german din tara noastra, doar 100 de astfel de reprezentante dintr-un total de peste 650 putandu-se mandri cu acest lucru.

Un asemenea program este important pentru orice reprezentanta a unui producator auto, prin intermediul acestuia clientul putand sa isi configureze masina dupa propriile gusturi si preferinte atat timp cat indeplineste anumite criterii.

Spre exemplu, BMW are catalogul Individual, in timp ce cei de la Lamborghini se pot lauda cu programul Ad Personam. De asemenea, cine nu cunoaste programul Mulliner al celor de la Bentley?!

Cand a luat nastere Porsche Exclusive Manufaktur

Porsche Exclusive Manufaktur Bucuresti Romania
Porsche Exclusive Manufaktur Bucuresti Romania

Ei bine, cei de la Porsche se pot mandri cu acest Porsche Exclusive Manufaktur, un program care are bazele tocmai la jumatatea secolului trecut.

Prin anii 1950, cei de la Porsche au primit o solicitare putin mai neobisnuita din partea unui client, acesta dorindu-si ca modelul 356 pe care il avea sa fie acoperit cu blana artificiala.

Citeste si: 2021 Porsche 911 (992) GT3: dotari de top si peste 500 cp sub capota

Aproape 30 de ani mai tarziu a aparut programul Porsche Exclusive Manufaktur, un program prin care constructorul german isi propunea sa transforme in realitate orice solicitare mai speciala venita din partea clientilor.

Asa cum spuneam si in randurile anterioare, reprezentanta Porsche de la Bucuresti are onoarea de a intra in acest cerc restrans al reprezentantelor partenere Porsche Exclusive Manufaktur.

In aceste conditii, clientii din tara noastra isi pot personaliza modelele Porsche dupa propriile preferinte, putand alege dintre zeci de culori exterioare, combinatii speciale de materiale si cusaturi interioare.

Mai exact, programul include nu mai putin de 600 de combinatii. Mai mult decat atat, cei de la Porsche sustin ca sunt deschisi si atunci cand vine vorba despre anumite solicitari ceva mai specifice!

Porsche Exclusive Manufaktur disponibil si pentru clientii din Romania, chiar la Bucuresti

Porsche Exclusive Manufaktur Bucuresti Romania
Porsche Exclusive Manufaktur Bucuresti Romania

In cazul in care va trece prin gand ca ati putea sa vizitati Centrul Porsche Bucuresti in perioada urmatoare, va spunem ca aveti toate motivele sa o faceti! Veti putea admira pe viu un 911 Targa 4S personalizat chiar de cei de la Porsche Exclusive Manufaktur.

Citeste si: Porsche si TAG Heuer au lansat ceasul Carrera Porsche Chronograph

Masina este finisata la nivel exterior in nuanta Meissen Blue, iar la interior regasim o tapiterie din piele Blue Graphite.

Modelul este echipat cu un pachet de dotari optionale de peste 40.000 de euro, printre acestea regasindu-se jantele Exclusive Design cu diametru de 20/21 inci, instrumentele de bord albe si cadranul cronometru Sport Chrono de culoare alba.

De asemenea, modelul vine cu geamurile fumurii, sistemul audio Surround Bose, scaunele confort reglabile pe 14 directii si volanul GT sport incalzit.

VIDEOCLIPUL ZILEI