Politist din Timis lovit in cap cu picioarele de un tanar oprit in trafic! Ulterior, soferul a spart geamurile masinii de politie

Politist din Timis lovit in cap cu picioarele de un tanar oprit in trafic! Ulterior, soferul a spart geamurile masinii de politie

Scene de o gravitate iesite din comun petrecute in judetul Timis dupa ce un conducator auto a semnalizat sa opreasca de catre un echipaj de politie. Soferul a refuzat sa execute ordinele, dar in cele din urma a fost prins de catre agenti, care au constatat ca barbatul, in varsta de 26 de ani, nu detinea permis de conducere. 

Politistii l-au retinut pe tanarul teribilist si l-au urcat in masina pentru a-l transporta la spital pentru a i se recolta probe biologice. De aici a inceput nebunia pentru ca autorul infractiunii a devenit foarte violent.

In drum spre spital, desi era insotit pe bancheta din spate de un agent, la un moment dat tanarul a ridicat piciorul si l-a lovit pe politistul aflat la volan in zona capului. Ajuns la Spitalul Municipal Timisoara, individul a devenit din nou agresiv, a facut scandal si a spart geamul masinii de politie. In cele din urma, barbatul a fost imobilizat si acum risca o pedeapsa crunta pentru faptele comise.

Mai intai, i se va deschide dosar penal pentru conducerea unui autoturism fara a detine permis si ulterior un alt dosar pentru ultraj.Tanarul agresiv a fost retinut si va fi prezentat in fata judecatorilor cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile.

VIDEOCLIPUL ZILEI