O noua informatie a iesit la iveala in cazul accidentului lui Razvan Ciobanu: 'Au fost gasite mai multe! Acum asteptam ca politia sa confirme'

O noua informatie a iesit la iveala in cazul accidentului lui Razvan Ciobanu: ‘Au fost gasite mai multe! Acum asteptam ca politia sa confirme’

Razvan Ciobanu a murit intr-un accident rutier, in dimineata zilei de 29 aprilie – la ora 7.15. Accidentul a avut loc intre Sacele si Navodari. Razvan Ciobanu avea 43 de ani. Vestea i-a surprins pe toti prietenii si cunoscutii acestuia, iar opinia publica a dorit sa afle cat mai multe detalii despre viata lui si, mai ales, despre intervalul de timp anterior accidentului. 

Specialistii au determinat ce droguri consumase Razvan Ciobanu inainte de tragicul accident. Conform antena3.ro, Razvan Ciobanu consumase trei tipuri de droguri inainte de urca la volan. In momentul de fata, singurul drog care poate fi confirmat este cocaina. De altfel, Razvan Ciobanu recunoscuse ca este dependent.

„Au fost mai multe etape pana acum, care s-au realizat la laboratorul toxicologic. Au fost gasite mai multe substante pozitive. Acum, etapa urmatoare este ca fiecare dintre aceste substante sa fie luate in parte si analizate, determinate cantitativ, de doua instrumente. Dupa ce se va stabili cantitatea fiecarei substante din cele care au iesit pozitive, raportul va arata si cocktailul respectiv ce efecte ar fi putut sa aiba asupra organismului”, a declarat jurnalista de investigatii Adina Anghelescu pentru antena3.ro.

 

VIDEOCLIPUL ZILEI