Victorie pentru Bogdan Vrajitoru in etapa a doua din Moto RC. Cum a terminat Catalin Cazacu

Victorie pentru Bogdan Vrajitoru in etapa a doua din Moto RC. Cum a terminat Catalin Cazacu

Finalul de saptamana a programat a doua etapa a sezonului de Moto RC, pe circuitul Sorros din Grecia. Victoria i-a revenit lui Bogdan Vrajitoru, care l-a egalat astfel pe Catalin Cazacu la general.

Plecat de pe prima pozitie a grilei de start, Vrajitoru a condus cursa de la cap la coada si a bifat prima victorie a sezonului. Una care il duce in fruntea clasamentului general, alaturi de campionul ultimelor doua editii din Moto RC, Catalin Cazacu.

Acesta din urma a plecat in cursa de pe pozitia a doua, insa pana la capatul primei linii drepte cazuse pana pe pozitia a cincea. A urmat o cursa incredibila de recuperare si un duel savuros cu Vrajitoru, in ultimele tururi, pentru victorie, insa Cazacu a trebuit sa se multumeasca doar cu pozitia a doua.

Podiumul a fost completat de Ionut Mistode, care, la fel ca in prima etapa de la Adancata, a avut o revenire senzatională de pe pozitia a sasea a grilei de start.

Dupa etapa din Grecia, campionatul de Moto RC se intoarce pe circuitul de la Adancata, pentru ultimele patru etape ale sezonului.

VIDEOCLIPUL ZILEI