Marquez, contract pe viata la Honda! Spaniolul a semnat o noua intelegere

Marquez, contract pe viata la Honda! Spaniolul a semnat o noua intelegere

Vot de incredere pentru Marquez! Honda i-a oferit un contract pe inca 4 ani

Marc Marquez a semnat un contract valabil cu Honda pana in 2024. Multiplul campion mondial va fi in curtea japonezilor cel putin pana la 31 de ani, varsta la care multi renunta deja la sportul de performanta.

Motociclistul de 27 de ani a facut primii pasi in Moto Gp la Honda in 2013, atunci cand a fost recrutat dupa ce s-a impus in Moto2. Ibericul a castigat titlul mondial in MotoGp in sase din cele sapte sezoane petrecute la clasa regina, fiind cel mai de succes pilot al celor de la Honda.

Marc va fi coleg din sezonul 2020 cu Alex Marquez, fratele sau care a castigat titlul la Moto2. Marc a fost de altfel intermediarul mutarii care a uimit fanii din MotoGP.

”Sunt foarte mandrun sa anunt prelungirea contractului cu Honda Racing Corporation pentru urmatorii patru ani. Honda mi-a dat oportunitatea de a ajunge in MotoGP in 2013. De atunci am avut succes impreuna si sunt fericit sa fac parte din familia Honda. Aceasta echipa imi da incredere ca pot ajunge la obiectivele noastre”, a declarat Marquez.

VIDEOCLIPUL ZILEI