MINI anunta ca va elimina definitiv pielea din interiorul masinilor viitoare

MINI anunta ca va elimina definitiv pielea din interiorul masinilor viitoare

MINI elimina pielea din interiorul masinilor. Directorul de design al britanicilor de la MINI a acordat recent un interviu unei publicatii de specialitate, ocazie cu care a vorbit si despre cateva din planurile de viitor pe care le are producatorul pe care il prezinta.

In primul si primul rand, Oliver Heilmer a adus in discutie subiectul protejarii mediului inconjurator, un subiect prezent mai mult ca niciodata in ziua de astazi pe ordinea de zi.

Heilmer a spus asadar ca MINI isi doreste ca pe viitor sa fie mai prietenos cu mediul inconjurator, iar pentru ca acest lucru sa poata fi posibil este nevoie de mai multe schimbari. Iar unele dintre aceste schimbari pot fi privite cu mirare la prima vedere!

MINI elimina definitiv pielea din interiorul masinilor

Interior MINI Cooper 2021
Interior MINI Cooper 2021

Directorul de design Oliver Heilmer a facut referire la eliminarea definitiva a pielei din habitaclul viitoarelor modele MINI. Asa cum spuneam, o asemenea decizie ar putea parea surprinzatoare pentru multi dintre clientii producatorului britanic.

Citeste si: BMW reactioneaza pe tema nemultumirilor legate de design-ul noilor modele

MINI elimina pielea din interiorul masinilor. Mai ales in conditiile in care cei mai multi dintre clientii MINI opteaza pentru o astfel de dotare atunci cand achizitioneaza un model al constructorului britanic.

Oliver Heilmer sustine insa ca acesta “este unul dintre pasii pe care compania trebuie sa ii faca spre o sustenabilitate mai mare”.

In acelasi timp, Heilmer se declara convins de faptul ca MINI va propune produse moderne si de calitate chiar si fara piele.

Este timpul materialelor reciclate

MINI elimina pielea din interiorul masinilor
Interior MINI Cooper 2021

MINI elimina pielea din interiorul masinilor. De asemenea, directorul de design din cadrul MINI sustine ca si materialele reciclate pot inspira lux. Astfel, materialele reciclate isi vor face simtita prezenta pe viitor pe tot mai multe modele din gama producatorului britanic.

Este important de precizat insa ca Oliver Heilmer a tinut sa mentioneze ca in ciuda acestor modificari, producatorul britanic isi va pastra fara doar si poate intacta mostenirea cunoscuta de catre noi toti.

Mai exact, modelele noi care urmeaza sa fie lansate in viitor vor beneficia in continuare de aceleasi elemente de design pe care le cunoastem cu totii si care sunt specifice modelelor producatorului britanic.

Totodata, Oliver Heilmer mai spune ca MINI va continua sa ofere versiunile de top John Cooper Works, modele dedicate celor care isi doresc performanta.

MINI elimina pielea din interiorul masinilor. Toate aceste informatii furnizate acum de directorul de design Oliver Heilmer vin la numai cateva saptamani dupa ce am facut cunostinta cu totii cu noul MINI Facelift.

Noul MINI este disponibil atat in versiune hatchback, cat si in versiune cabrio.

Lasand la o parte designul nou de care beneficiaza, noul MINI mai vine la pachet si cu un volan nou si cu o frana de parcare electrica.

VIDEOCLIPUL ZILEI