Mihai Bobonete isi ofera masina cadou, un Ford Mustang, oricui indeplineste aceasta conditie

Mihai Bobonete isi ofera masina cadou, un Ford Mustang, oricui indeplineste aceasta conditie

Mihai Bobonete, actorul din Las Fierbinti, este unul dintre cei mai mari sustinatori ai echipei de fotbal U Craiova. Actorul de comedie are mare incredere in echipa sezonul acesta si este dispus sa ofere propria masina, un Ford Mustang in culorile echipei, inmatriculat cu numarul UCV (Universitatea Craiova), fotbalistului oltenilor care va fi determinant in realizarea obiectivului.

Mustangul oferit de Bobonete este modelul EcoBoost de 2.3 litri si are sub capota peste 300 de CP, cu transmisie manuala, cu sase trepte. In momentul in care a achizitionat masina, aceasta era visinie, asa ca actorul s-a ocupat de acest detaliu si a vopsit-o in culorile Universitatii Craiova.

Culoarea si numarul sunt simple coincidente (rade cu pofta). Am dus-o la vopsitorie, la niste baieti, si le-am spus sa o faca cum vor ei. Ea era visinie inainte. Si avea nr B-146-RPD. Si am zis, bai, e ceva stricat la masina asta, nu stiu ce, dar nu-mi place Asa ca va las pe voi sa o faceti cum va vine la mana. Si au facut-o asa!”, a povestit, in stilul sau caracteristic, Bobonete, pentru Digi Sport.

Actorul a dezvaluit ce vrea sa faca cu masina in cazul in care ”juvetii” vor da lovitura in acest sezon al Ligii 1.

Ma gandeam sa o fac cadou unui jucator de la Craiova, daca am lua titlul anul asta. I-as da-o unuia ca Mateiu sau Bancu, daca ar sta in gheata lui campionatul! Pigliacelli este un fotbalist care ar merita masina. I-as da cheile, fara doar si poate!”, a mai spus actorul de comedie, la Digi Sport.

VIDEOCLIPUL ZILEI