Microbuz cu romani, implicat intr-un grav accident in Austria. Bilantul victimelor

Microbuz cu romani, implicat intr-un grav accident in Austria. Bilantul victimelor

O tragedie era sa loveasca mai multe familii de romani stabilite in Austria.

Un microbuz in care se aflau sapte cetateni romani a fost implicat intr-un grav accident de circulatie, pe raza localitatii Rozenfelt, din Austria, anunta observator.tv. Sase dintre conationalii nostri au fost raniti si au fost transportati la spital. Singurul care a scapat doar cu rani superficiale a fost soferul. El s-a ales insa cu o paguba, imensa dupa ce masina sa, un Ford Transit, a fost distrusa.

Romanii raniti in accident au varste cuprinse intre 38 si 65 de ani.

Politistii austrieci nu au dat inca detalii despre cauzele care au produs la acest dezastru, dar din pozele publicate pe net se poate deduce faptul ca microbuzul s-a ciocnit frontal de celalalt autoturism, probabil dupa ce unul dintre ele a intrat pe contrasens. Nu se stie insa cine se face vinovat pentru producerea accidentului.

In urma coliziunii au rezultat sapte victime, celor sase cetateni romani alaturandu-se si soferul austriac al celuilalt autoturism, care a avut nevoie de interventia unui echipaj de descarcerare pentru a fi scos dintre fiarele contorsionate ale masinii sale. Victimele au fost preluate de mai multe ambulante si duse la mai multe spitale din zona, respectiv spitalele din Amstellen, Scheibbs si Spitalul Universitar din St. Polten.

VIDEOCLIPUL ZILEI