Metoda „distragerii atentiei” a facut ravagii printre soferi! Hotii au fost prinsi

Trei tineri suspectati ca au jefuit mai multe masini prin metoda "distragerii atentiei" au fost retinuti pentru 24 de ore, de catre politistii din Gaesti.

Cei trei tineri, cu varste cuprinse intre 18 si 28 de ani, sunt banuiti de comiterea unor infractiuni de furt calificat si de complicitate la infractiunea de furt calificat.

Ei vor prezentati Parchetului de pe langa Judecatoria Gaesti cu propunere de arestare preventiva.

„Politistii din cadrul Politiei Orasului Gaesti au documentat activitatea infractionala a trei tineri, cu varste cuprinse intre 18 si 28 de ani, banuiti de savarsirea unor infractiuni de furt calificat si de complicitate la infractiunea de furt calificat. Cei trei au fost retinuti pentru 24 de ore, pe baza de ordonanta, urmand ca pe parcursul acestei zile sa fie prezentati Parchetului de pe langa Judecatoria Gaesti cu propunere de arestare preventiva”, a precizat IPJ Dambovita, potrivit Adevarul.

Acestia au folosit metoda „distragerii atentiei” pentru a sustrage bunuri din autovehicule. Faptele au fost comise in perioada mai-octombrie, pe mai multe drumuri nationale si autostrazi.

VIDEOCLIPUL ZILEI