Vestul salbatic pe unul dintre cele mai importante drumuri din Romania! Rrromii ataca masinile cu pietre

Vestul salbatic pe unul dintre cele mai importante drumuri din Romania! Rrromii ataca masinile cu pietre

Un sofer s-a plans ca a fost atacat cu pietre de rromi

Situatia in Romania se inrautateste de la o zi la alta, iar acest lucru este confirmat de un incident incredibil provocat pe unul dintre cele mai importante drumuri din tara.

Mai multi soferi s-au plans ca sunt atacati cu pietre in momentul in care traverseaza cartierul Garnici din localitatea brasoveana Sacele. DN1A este unul dintre cele mai importante drumuri de tranzit din tara, insa soferii de camion au parte de un adevarat cosmar. Rromii din zona arunca cu pietre in camioanele care merg pe ruta Brasov – Cheia – Valenii de Munte, iar unele ajung chiar sa fie taiate pentru a se fura marfa din ele.

Probleme din Garnici sunt cunoscute de autoritati, dar jandarmii si politisti sunt depasiti de aceasta situatie. Zona respectiva a devenit raiul infractiunilor de toate tipurile, inclusiv furtul din paduri pe perioada iernii.

Un sofer de TIR si-a manifestat nemultumirea pe retelele de socializare si a postat un mesaj graitor cu privire la acest subiect.

„Buna seara, dragi brasoveni, va rog sa luati atitudine la ce se intampla in jud dvs, sat Garcini, comuna sau ce o fi Sacele, tiganii de acolo ataca cu pietre camioanele aflate in trafic, in scopul de a le opri si apoi sa fure, mie mi sa intamplat, am tranzitat pe acolo si mi au spart parbrizul la o un camion, nu am oprit bineinteles ptr ca eram victima sigura la furt, avand si o marfa foarte vandabila,azi vorbind despre aceste lucruri cu alti colegi, si ei sau plans ca au patit aceleasi lucruri acolo, asta cam de mult se intampla, e dureros ce se ntampla, noi soferii de camioane suntem expusi la toate pericolele cele mai urate, si numai astea ne lipsesc,. Va dati seama ca soferii straini care patesc asa ceva, nu mai calca in Romania in veci, e tragic ce se intampla acolo, si se stie de acest fenomen dar nu ia nimeni nici o masura. Daca acea piatra nimerea si trecea prin geamul din stanga, si ma nimerea in cap, ce era oare? pierdeam controlul masinii de 40 t, intra peste vreo casa si atunci cum ar fi fost!! Daca aveti posibilitatea de a starpi acei oameni care fac aceste lucruri, sa o faceti, chiar e vestul salbatic acolo!!! In speranta ca se vor lua masuri pentru stoparea acestui fenomen, va doresc, drumuri bune !! Multumesc!! Un simplu sofer din Oradea, care vrea sa castige bani ptr o familie care l asteapta acasa teafar!!”, s-a plans Razvan Cozmin Mladin pe un grup de Facebook de Brasov.

Probleme au intampinat pe perioada verii si mai multi turisti care traversau zona respectiva.

VIDEOCLIPUL ZILEI