Cum arata masina pe care o conducea Mario Iorgulescu in noaptea accidentului. E un morman de fiare!

Cum arata masina pe care o conducea Mario Iorgulescu in noaptea accidentului. E un morman de fiare!

Autoturismul marca Aston Martin, model DBS Superleggera, in valoare de peste 200.000 de euro, va fi testat de experti pentru stabilirea mai multor date referitoare la momentul accidentului.

Amintim ca Brigada Rutiera a Capitalei a anuntat ca, in cursul zilei duminica dimineata, Mario Iorgulescu a pierdut controlul volanului, a patruns pe contrasens si s-a izbit violent de un alt autovehicul, in jurul orei 13:00. Din pacate, in urma impactului extrem de puternic, masina in care a intrat Mario Iorgulescu a murit pe loc, iar cea condusa de acesta a luat foc. Fiul sefului LPF a putut fi extras la timp din autovehicul si a fost dus in stare grava, insonstient si intubat, la spitalul Elias.

Fiul sefului LPF a mai distrus un bolid in trecut?

Bolidul de lux al lui Mario Iorgulescu a fost ridicat doar cu o saptamana inainte de tragedie din reprezentanta din Bucuresti, conform cancan.ro. Masina marca Aston Martin DBS a costat 300.000 de euro, avea numere rosii si nu era asigurata. De asemenea, sursa citata a mai spus ca Mario Iorgulescu ar mai fi distrus un autovehicul marca Nissan GT-R de 120.000 de euro in anul 2016. La acel moment, Mario se afla la studii in Geneva.

Vezi VIDEO pe observator.tv  

Sursa foto: observator.tv 

VIDEOCLIPUL ZILEI