Mario Iorgulescu, vizitat de procurorii italieni in spital. A fost pus oficial sub acuzare pentru ucidere din culpa

Mario Iorgulescu, vizitat de procurorii italieni in spital. A fost pus oficial sub acuzare pentru ucidere din culpa

Mario Iorgulescu se reface intr-un spital din Italia dupa accidentul suferit in urma cu aproape o luna si jumtate.

Scos in urma cu cateva zile din coma artificiala in care a fost plasat, Mario Iorgulescu a aflat astazi ca a fost pus oficial sub acuzare pentru ucidere din culpa. El a fost vizitat in spital de procurorii italieni, care i-au adus la cunostina ca omologii lor romani au emis un ordin european de ancheta.

Fiul presedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal este cercetat pentru ucidere din culpa si conducerea unui autoturism sub influenta subtantelor interzise.

Pe 18 septembrie, Mario Iorgulescu s-a urcat baut si drogat la volanul masinii sale, un Aston Martin, provocand un accident groaznic, in urma caruia un tanar de 24 de ani si-a pierdut viata.

Acesta a trecut pe culoarea rosie a semaforului cu o viteza ametitoare, pe Soseaua Chitilei, a pierdut controlul volanului si a intrat pe contrasens, unde s-a izbit frontal de un autoturism condus regulamentar. Acul vitezometrului s-a oprit la 240 km/h in momentul impactului.

Dupa cateva zile de spitalizare, Mario Iorgulescu a fost mutat la cererea familiei la un spital din Italia, contrar sfaturilor medicilor. Acolo el a fost plasat intr-o coma indusa, din care a fost trezit in urma cu cateva zile.

VIDEOCLIPUL ZILEI